Serce i uszy mówią Gabriel, Znawca mówi Katiefalcoeagle pisze:No to strzelamy, Melua czy Gabriel?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Serce i uszy mówią Gabriel, Znawca mówi Katiefalcoeagle pisze:No to strzelamy, Melua czy Gabriel?
Mercy też jest świetnefazzer pisze:Duffy i tak poradziła sobie z tym utworem fantastycznie w porównaniu z kompozycją Mercy, ciekawe co nowego na singlu się ukaże???
postaw totkaSummerMovedOn pisze:#2 No jednak zgodnie z moimi przewidywaniami. Może za tydzień...
Zgadzam się. Kiedy debiutował na Liście nie spodziewałem się nawet, że zajdzie do top10.kajman pisze:Szkoda, że Peter nie na pierwszym, ale i tak jest świetnie.
Chyba pierwszy raz dzisiaj całkowicie zgadzam się z Twoją opinią.SummerMovedOn pisze:#5 Dobrze, że nie zaszli wyżej.
Mam dość skrajne poglądy co do twórczości The Verve. Z jednej strony nagrywają genialne kawałki jak "Sit and wonder" a z drugiej takie coś...
fazzer pisze:no a pożegnaliśmy na pewno w tym tygodniu:
HEARTBEAT - Nneka ;
EYES WIDE OPEN - Travis;
JEST CUDNIE - Maryla Rodowicz ;
VIOLET HILL - Coldplay
ksch pisze:Niestety dzisiaj krótka wersja...
Właśnie Balonikowi należą sie porządne BĘCKI za totalnie złe rozplanowanie czasu podczas ostatnich list. Bardzo nie podoba mi się granie pozycji od 30 do 16-12 w całości lub bardzo długich fragmentach jeżeli utwory spadają lub zachowują pozycję. A po 21:00 widać jak Pan Redaktor dusi się i goni czas. Tym sposobem Metallica nie była zagrana w krótszej wersji , jak napisał Ksch tylko najzwyczajniej wyciszona z braku czasu. Moim zdaniem kiedyś było lepiej to rozplanowane a po 21:00 powinno zostawać 12 utworów do zagrania a jeśli jest taki długas na 11-tym miejscu (około 7:55) to właśnie po wiadomościach od Metalliki powinna zacząć sie trzecia godzina listy a nie od Mesajach (13 miejsce). Jestem zdegustowany bardzo złym rozplanowaniem czasu.marsvolta pisze:Inne piosenki spadają i są w całości tragedia
Czy w dziale poprawki do archiwum?JaceK pisze:A jak według Ciebie powinna wyglądać taka kolejność? Na co chciałbyś zwrócić uwagę — załóż stosowny wątek w odpowiednim dziale i podyskutujemy wraz z innymi.