"Gwazdy polecają na Listę..."

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

"Gwazdy polecają na Listę..."

Post autor: zbyszu »

Dzisiaj słuchajac TuBarona i rozmowy Pana Piotra z Cugowskim natchnęli mnie Ci panowie na pewnien pomysł.

Otóz Baron poprosił Cugowskiego, aby polecił cos słuchaczom z listy propozycji do LP3. Cugowski wybrał Anastasie (za oryginalny głos itp) i Pan Baron ją zagrał.

Hmmm...mozę uruchomić na Liście taki kacik "Gwiazdy polecają" W Poczekalni, czy np. w codziennym kaciku LP3 możnaby było zagrac coś, co poleca z zestawu np. Rojek, Cugowski, Staszewskiczy Majewski... Skoro Pan Piotr podkreśla, że tę niejaką Nnekę poleca nasz Mistrzowski Kulomiot - to możnaby było z tego zrobic stały kącik.

Ideałem byłoby aby Artur Orzech w "Prywatnej Kolekcji" prosił zapraszanych gości, aby wsród swojej muzyki granej w audycji zagrali też coś z propozycji do LP3. Wiem, ze tutaj byłoby to trudne, bo Orzech nie jest od Listy a pozatym tam zawsze maja mało czasu na "swoją" muzyke, wiec tego czasu na propozycję z Listy nie ma.

Ale przeciez np. można zrobić nagranie po audycji i prezentować je w formie pigułki muzycznej podczas Listy, lub w TuBaronie. Fajnie by było np. gdyby podczas Listy czterech gości, którzy byli w programie "Prywatna kolekcja" w tygodniu (poniedz.-czwartek) przedstawiałoby swoją propozycję do Listy. Np. poł minutki zapowiedzi i 1,5 minutki na fragmencik utworu.

Poddaje pod rozważanie
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Re: "Gwazdy polecają na Listę..."

Post autor: Miszon »

O! Super pomysł! :)
ku3a

Post autor: ku3a »

To ciekawy pomysl.
Zbyszu, napisz proszę o tym do Balonika.
Ja też spróbuję mu szepnąć słówko jeśli bedzie okazja.
Awatar użytkownika
Arkano
Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe

Post autor: Arkano »

Świetny pomysł! :P
Ja jestem tych poleceń bardzo ciekawy i chciałbym ich słuchać podczas Listy.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

jakoś mi uciekł ten temat, a pomysł wydaje się całkiem niezły. Właściwie poweim że pomysł jest świetny!!! Szczególnie "wykorzystanie" gości "Prywatnej..." i potem prezentacja pigułek w lp3 bardzo misie podoba!!! Zbyszu pisałeś do Balonika? Mylę, że warto ;-)
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Nie pisałem, bo Baron jest wyjazdowy i pewnie nie mam czasu na takie dyrdymałki. Wczoraj nieststy w TuBaronie był Złotousty Pisko, wiec zrezygnowałem z e-maila. Dziś za to ja zupełnie nie miałem czasu...

Za to od jutra ja bedę wyjazdowy i do wtorku zupełnie nie bedę funkcjonował Forowo

Do nasłuchania
ODPOWIEDZ