Dzisiaj słuchajac TuBarona i rozmowy Pana Piotra z Cugowskim natchnęli mnie Ci panowie na pewnien pomysł.
Otóz Baron poprosił Cugowskiego, aby polecił cos słuchaczom z listy propozycji do LP3. Cugowski wybrał Anastasie (za oryginalny głos itp) i Pan Baron ją zagrał.
Hmmm...mozę uruchomić na Liście taki kacik "Gwiazdy polecają" W Poczekalni, czy np. w codziennym kaciku LP3 możnaby było zagrac coś, co poleca z zestawu np. Rojek, Cugowski, Staszewskiczy Majewski... Skoro Pan Piotr podkreśla, że tę niejaką Nnekę poleca nasz Mistrzowski Kulomiot - to możnaby było z tego zrobic stały kącik.
Ideałem byłoby aby Artur Orzech w "Prywatnej Kolekcji" prosił zapraszanych gości, aby wsród swojej muzyki granej w audycji zagrali też coś z propozycji do LP3. Wiem, ze tutaj byłoby to trudne, bo Orzech nie jest od Listy a pozatym tam zawsze maja mało czasu na "swoją" muzyke, wiec tego czasu na propozycję z Listy nie ma.
Ale przeciez np. można zrobić nagranie po audycji i prezentować je w formie pigułki muzycznej podczas Listy, lub w TuBaronie. Fajnie by było np. gdyby podczas Listy czterech gości, którzy byli w programie "Prywatna kolekcja" w tygodniu (poniedz.-czwartek) przedstawiałoby swoją propozycję do Listy. Np. poł minutki zapowiedzi i 1,5 minutki na fragmencik utworu.
Poddaje pod rozważanie
"Gwazdy polecają na Listę..."
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: "Gwazdy polecają na Listę..."
O! Super pomysł! 

To ciekawy pomysl.
Zbyszu, napisz proszę o tym do Balonika.
Ja też spróbuję mu szepnąć słówko jeśli bedzie okazja.
Zbyszu, napisz proszę o tym do Balonika.
Ja też spróbuję mu szepnąć słówko jeśli bedzie okazja.
- Arkano
- Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe
Świetny pomysł!
Ja jestem tych poleceń bardzo ciekawy i chciałbym ich słuchać podczas Listy.

Ja jestem tych poleceń bardzo ciekawy i chciałbym ich słuchać podczas Listy.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
jakoś mi uciekł ten temat, a pomysł wydaje się całkiem niezły. Właściwie poweim że pomysł jest świetny!!! Szczególnie "wykorzystanie" gości "Prywatnej..." i potem prezentacja pigułek w lp3 bardzo misie podoba!!! Zbyszu pisałeś do Balonika? Mylę, że warto 

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Nie pisałem, bo Baron jest wyjazdowy i pewnie nie mam czasu na takie dyrdymałki. Wczoraj nieststy w TuBaronie był Złotousty Pisko, wiec zrezygnowałem z e-maila. Dziś za to ja zupełnie nie miałem czasu...
Za to od jutra ja bedę wyjazdowy i do wtorku zupełnie nie bedę funkcjonował Forowo
Do nasłuchania
Za to od jutra ja bedę wyjazdowy i do wtorku zupełnie nie bedę funkcjonował Forowo
Do nasłuchania