Boa Sorte/Good Luck
Taki tytuł jest w wiki http://pt.wikipedia.org/wiki/Sim_%28%C3%A1lbum%29, na stronie Vanessy i na okładce płyty Sim i taki powinien być w archiwum.
Nie jestem pewien czy nazwiska wykonawców zamiast & nie powinno przedzielać feat. Piosenka jest na płycie "Sim" V. da Maty i nie wiem czy Bena Harpera nie potraktować jako gościa.
Boa Sorte/Good Luck
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Re: Boa Sorte/Good Luck
Poprawiono... dzięki!
ale z adnotacją jaki jest elpetrójkowy tytuł?
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
A nie... a jaki był ten elpe3-owy? Zrozumiałem, że to zwyczajna literówka... To jak powinno być ostatecznie?ku3a pisze:ale z adnotacją jaki jest elpetrójkowy tytuł?
nie wiem czy traktowac to jako literowke. elpetrojkowy:
BEA SORTE (GOOD LUCK)
czyli oprocz zamiany "o" na "e" jest jeszcze nawias zamiast "/".
w ogole odkad jest sporo błędów przy wpisywaniu tytułów w zestawie trojkowym, to nie wiadomo czy poszczegolne tytuly traktowac jako "elpetrojkowe" czy po prostu jako błąd przy wpisywaniu...
tu faktycznie jest za mała różnica i może już nie mieszać i zostawić tak jak napisal Arkano, ale zdarzają się wieksze roznice. i co wtedy?
BEA SORTE (GOOD LUCK)
czyli oprocz zamiany "o" na "e" jest jeszcze nawias zamiast "/".
w ogole odkad jest sporo błędów przy wpisywaniu tytułów w zestawie trojkowym, to nie wiadomo czy poszczegolne tytuly traktowac jako "elpetrojkowe" czy po prostu jako błąd przy wpisywaniu...
tu faktycznie jest za mała różnica i może już nie mieszać i zostawić tak jak napisal Arkano, ale zdarzają się wieksze roznice. i co wtedy?
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Właśnie tak to zinterpretowałem. Zostawiam zapis proponowany przez Arkano, podparty linkiem do względnie wiarygodnego źródła.
Przy innych zapisach, bardziej dyskusyjnych i problematycznych -- będziemy zastanawiali się indywidualnie.
Przy innych zapisach, bardziej dyskusyjnych i problematycznych -- będziemy zastanawiali się indywidualnie.