Pierwsze pytanie konkursowe: z jakim tytułem i wykonawcą kojarzy się Wam następujące zdjęcie:

Powodzenia!

Odpowiedzi konkursu zdjęciowego-zlotowego (nie mylić z konkursem na naj... twarz) prosimy kierować na PW do mnie, nie na maila!, niestety nie wszyscy podają swoje forumowe nicki a z poczty niestety nie odczytam Waszych nicków.tatamcgrata pisze:Witam wszystkich,
ale mnie przychodzi do głowy tylko "Kombajnista" Trzeciego Oddechu Kaczuchy.
Tato McGrata odpowiedź zapisałem, z tą niewidocznością to będzie ciężko bo jest sporo "Tatowych" zdjęć.tatamcgrata pisze:Witam wszystkich,
Serdecznie dziękuję za miłe słowa, co prawda miałem być niewidoczny i ograniczyć się tylko do przekazania swojej relacji ze zlotu, ale nie mogłem się oprzeć pokusie i piszę swój pierwszy post na tak szacownym forum. Nie wiem czy moje skojarzenie jest tym właściwym ale mnie przychodzi do głowy tylko "Kombajnista" Trzeciego Oddechu Kaczuchy.
A czy osoby, które w mailu podały swój nick i odpowiedź są zwolnione z ponownego odpowiadania na to pytanie przez pw (na następne oczywiście już będę wysyłał jak sobie życzy komisja konkursowabobby-x pisze:Odpowiedzi konkursu zdjęciowego-zlotowego (nie mylić z konkursem na naj... twarz) prosimy kierować na PW do mnie, nie na maila!, niestety nie wszyscy podają swoje forumowe nicki a z poczty niestety nie odczytam Waszych nicków.
Tak są zwolnione. Komisja konkursowa, dobrefalcoeagle pisze:A czy osoby, które w mailu podały swój nick i odpowiedź są zwolnione z ponownego odpowiadania na to pytanie przez pw (na następne oczywiście już będę wysyłał jak sobie życzy komisja konkursowa)?
no właśnie?abd3mz pisze:A teraz też będą nagrody za najbardziej pomysłowe odpowiedzi?
Oj, a to nie jest za duża podpowiedź?bobby-x pisze:(leżący na Tarnicy)