Ta audycja nie doczekała się chyba jeszcze swojego wątku. A dziś poprowadzi ją - niesłyszany w Trójce od stu lat - Paweł Jóźwicki!
Polecam.
Każdy gra swoje
Re: Każdy gra swoje
dowiedziałam się o tym,że Pan Paweł prowadzi audycję trochę po czasie...dopiero jak ją kończył.
Mam prośbę wobec tego-czy można poprosić spis utworów granych podczas tej audycji?(bo pewnie nie da się jej odsłuchać ponownie tj nie została nagrana?)bardzo jestem ciekawa co było grane(zapewne świetne-więc tym bardziej):) czekam na odpowiedź i bardzo o nią proszę!
Mam prośbę wobec tego-czy można poprosić spis utworów granych podczas tej audycji?(bo pewnie nie da się jej odsłuchać ponownie tj nie została nagrana?)bardzo jestem ciekawa co było grane(zapewne świetne-więc tym bardziej):) czekam na odpowiedź i bardzo o nią proszę!
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
PS. Witamy na Forumsłońce pisze:!
Do nasłuchania
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Hm.... a kiedyż była ta audycja?
Bo ta stronka nie pokazuje mi 17 sierpnia nic takiego...
Bo ta stronka nie pokazuje mi 17 sierpnia nic takiego...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 14.01.1984
- Kontakt:
W pierwszej godzinie była muzyka z soundtracków, którymi U-zek zaczął się ostatnio interesować, m.in piosenki z filmów Kobieta i męzczyzna, Bullit, serialu M.A.S.H. oraz paru mało znanych obrazów.słońce pisze:bardzo jestem ciekawa co było grane(zapewne świetne-więc tym bardziej):) czekam na odpowiedź i bardzo o nią proszę!
W drugiej m.in. The Beach Boys ( z płyty Pet Sounds), The Bees, The Dynamics oraz potrójny Danger Mouse (Gorrilaz, Gnarls Barkley, Beck).
Audycja była jak zwykle u U-zka rewelacyjna

Nie wiadomo tylko kiedy Pan Paweł znowu zagości na antenie...

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Zdaje się, że niedziela 17 VIII 19:00-21:00.Miszon pisze:Hm.... a kiedyż była ta audycja?
bardzo dziękuję za odpowiedź,nadal żałuję że nie słuchałam audycji-wiem o tym ,że Pan Paweł od jakiegoś czasu zajętym człowiekiem jest:)mimo to liczę na to ,że w przypływie nadmiaru wolnego czasu wpadnie na Myśliwiecką podzielić się tym co mu w ucho wpadło.PS pisze: Nie wiadomo tylko kiedy Pan Paweł znowu zagości na antenie...
Pozdrawiam stałych prowadzących !:)