no cóż ... moich już nie ma ...

Ale jest 7 z 10

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
To chyba największa starataArtur pisze:no to zabili mi żółwia
To chyba ewenement. Pierwszy raz juz w tym etapie zabrakło piosenek faworyta do zwycieztwa.Yacy pisze:no cóż ... moich już nie ma ...
Zdecydowaie najslilnejsza para. I ja chyba przyczyniłem się do odpadięcia tego kawałka mimo tego, że SOB ceniłem wyżejadr pisze: Największa niespodzianka to chyba odpadnięcie Scars On Broadway, chociaż nie jestem pewien czy sam się do tego nie przyczyniłem. (Nie pamiętam na kogo w tamtej silnej parze zagłosowałem![]()
).
Zapomniałem zagłosowaćtadzio3 pisze:To chyba największa starataArtur pisze:no to zabili mi żółwia![]()
Moje też,tadzio3 pisze:Plusem jest to, ze wszystkie moje utwory przeszły dalej![]()
Pozwolę się nie zgodzić. Dla mnie to była przeciętna para z jednym niezłym i jednym słabym utworem. Dla mnie 2 najsilniejsze pary to nr 3 (nota bene także absolutnie najciekawsza i sądziłem, że bez problemu wygra Koala) oraz druga, o której przez skromnośćtadzio3 pisze:Zdecydowaie najslilnejsza para. I ja chyba przyczyniłem się do odpadięcia tego kawałka mimo tego, że SOB ceniłem wyżej
Zgadzam się z kajmanem. Słaba para, chyba jedna z dwóch czy trzech, gdzier żadna z piosenek nie weszła u mnie nawet do pierwszej 44 (czyli odpadły w pierwszym odrzucie).kajman pisze:Pozwolę się nie zgodzić. Dla mnie to była przeciętna para z jednym niezłym i jednym słabym utworem.tadzio3 pisze:Zdecydowaie najslilnejsza para. I ja chyba przyczyniłem się do odpadięcia tego kawałka mimo tego, że SOB ceniłem wyżej