no niestety Hatifnats jak i druga moja propozycja odpadłyMartyr pisze:przyznam ze mnie tez zaskoczył brak Hatifnats w tej rundzie. I tez wydawalo mi sie ze Moonspell ma duże szanse sie załapac... no szkoda...

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
no niestety Hatifnats jak i druga moja propozycja odpadłyMartyr pisze:przyznam ze mnie tez zaskoczył brak Hatifnats w tej rundzie. I tez wydawalo mi sie ze Moonspell ma duże szanse sie załapac... no szkoda...
Można na to patrzeć z innej strony. Na pewno będzie miał jakiś utwór w następnej fazie.prz_rulez pisze:26 (biedmy abd3mz)
Nie jest bez sensu (według mnie). Taki "Hurt" jest nawet lepszy od orginału.marsvolta pisze:I jeżeli można cos zasugerowac to lepiej by było aby w przyszłości nie można było proponowac coverów znanych piosenek bo to bez sensu.
Grycek pisze:73 The Cooper Temple Clause - Blind Pilots [3]
74 Kari Rueslåtten - Other People's Stories [3]
75 Soomood - Loule el ness (Gdyby nie nasz fart) [3]
to naprawdę niezły utwór (tyle na razie)Nivo pisze:Dziękuję też za 4 punkty na King's X. To oznacza, że nie przepadł tak całkiem bez posłuchu.
Moich propozycji też już żadnych nie ma, z tym że w moim przypadku to raczej norma.Miszon pisze:Rzeźnia. Z tego co widzę w około 13-14 przypadkach głosowałem inaczej. Dodatkowo, ku mojemu zaskoczeniu (szczególnie w 2 przypadkach) już poodpadały wszystkie moje propozycje, co oznacza, że jest to dla mnie najgorsza edycja w historii
.