Osobiście liczę na debiuty Riverside i Pustek

Ciekawe też, kiedy poznamy wyniki.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Dla mnie nie ma niczego, co zrekompesowałoby brak listy.JaceK pisze:Muzyka jaka aktualnie płynie w eter z Wrocławia moim skromnym zdaniem rekompensuje zarówno brak wyników bieżącego notowania, jak i samo notowanie!

Nie sądzę. Spodziewam się, że Amy McD. w ciągu 2-3 najbliższych notowań zanotuje duży spadek.ksch pisze:W dużej mierze od tego notowania zależy, czy pierwszą setką podsumowania wszechczasów zatrzęsie pierwszy utwór od czasów "Bombonierki"...

Ja też, teraz Czarne kowbojeTomekk pisze:a ja sobie słucham Listy Przebojów Radia Merkury
na 39. Jason Mraz - I'm Yours

)
 )

Mimo, że też uważam ją za świetną, to jednak kilka lepszych w ich dyskografii bym znalazł.SummerMovedOn pisze:,,Violet hill" jest genialne, wg mnie to najlepsza piosenka, jaką kiedykolwiek nagrali.

Dla mnie nawet dla ucha miła nie jest.SummerMovedOn pisze:,,Viva la vida" nie robi już na mnie takiego wrażenia, jest miła dla ucha, ale nie rewelacyjna.

No to ja jestem jednym z krytyków. Jeśli część płyty (roboczo zwanej "Dead and all his friend") jest świetna, to część roboczo zwana "Viva La Vida" jest bez.... kiepska delikatnie mówiąc.SummerMovedOn pisze:Jak dla mnie płyta jest udana, chociaż czytałem bardzo dużo krytycznych opinii na jej temat.

Takich to mnóstwo od ręki mogę wymienić. Na pewno w tej grupie nie byłoby Coldplay.SummerMovedOn pisze:Aha, jeszcze jedno. Na pewno nigdy nie zgodzę się z twierdzeniem, że Coldplay to najbardziej przereklamowany zespół świata
ja mam odwrotnie. bardzo lubię VH, ale już mnie tak nie "grzeje". wolę VLV, acz ani jeden, ani drugi utwór nie uważam za "najlepszy". na samym VLVODAAHF znajdują się dużo lepsze utwory.SummerMovedOn pisze:,,Violet hill" jest genialne, wg mnie to najlepsza piosenka, jaką kiedykolwiek nagrali.
,,Viva la vida" nie robi już na mnie takiego wrażenia, jest miła dla ucha, ale nie rewelacyjna.
Jak dla mnie płyta jest udana, chociaż czytałem bardzo dużo krytycznych opinii na jej temat.
Aha, jeszcze jedno. Na pewno nigdy nie zgodzę się z twierdzeniem, że Coldplay to najbardziej przereklamowany zespół świata

Mają duże szanse na Top wszech czasów, jeśli jakiś ich utwór znajdzie się w zestawie
 Mają duże szanse na Top wszech czasów, jeśli jakiś ich utwór znajdzie się w zestawie  może "The Scientist" ?
 może "The Scientist" ? 

W wynikach ostatniego jeszcze nie.
  W wynikach ostatniego jeszcze nie.
Tylko tam sprawdzałemkajman pisze:Jest w archiwum. W wynikach ostatniego jeszcze nie.
 Wstawili tuż po 22:00.
 Wstawili tuż po 22:00.

]
] ]
]