Tylko w Explorerze nie działają inne skórki. Cóż pozostaje się przyzwyczaić do tej

anie lepiej zmienić przeglądarkę na lepsząTomekk pisze:Tylko w Explorerze nie działają inne skórki. Cóż pozostaje się przyzwyczaić do tej
tak, np. ja1981 pisze:Jeszcze ktoś siedzi na Explorerze?Tomekk pisze:Tylko w Explorerze nie działają inne skórki.![]()
ja tam mam windę xp (mam nadzieję że tylko do końca września) i widzę dużą różnicę między IE a mozillą albo safariprz_rulez pisze:tak, np. ja1981 pisze:Jeszcze ktoś siedzi na Explorerze?![]()
Używając windowsa xp nie ma wielkiej różnicy między IE a Mozillą
Forum pozytywnie zakręcowych wokół LP3
Zmień skórkę... popatrz na inne aktualnie dostępne. Może coś wybierzesz dla siebie. Poza tym, część skórek ma przyciski w zupełnie innych miejscach, lub niektórych nie ma wcale -- taka uroda tychże styli phpBB, taki był zamysł twórcy, i albo bierzemy taki jaki jest albo... nie narzekamy, tylko instalujemy sobie forum i majstrujemy własnoręcznie najbardziej wymyślną skórkę i po przetestowaniu podsyłamy do woźnego fumowego... będziemy mieli własne, oryginalne opakowanie Naszego Forum!mateusz15 pisze:(...) A mi najbardziej nie odpowiada, że po prawej stronia sa nazwy uzytkowników, ale sie nauczę (...)
Pominę denerwujące mnie -ów i zapytam tylko czy można zlikwidować to ograniczenie? Ew. Zwiększyć liczbę cytatów?Możesz zagnieździć maksymalnie 2 cytatów.
Nad czym chcesz jeszcze polemizować?abd3mz pisze:Polemizowałbym, ale ok koniec tego tematu w temacie.
A po kiego większa liczba zagnieżdżonych cytatów? Bardzo dobrze że jest to ograniczenie! Jeśli ktoś nie potrafi umiejętnie przycinać tekstu, do którego się odnosi w dyskusji lub komentarzu, i z czystego lenistwa lub wygody grzmoci po kilkanaście linijek tekstu, który i tak jest wcześniej — nie reprezentuje dobrych zwyczajów forowych.(...)Pominę denerwujące mnie -ów i zapytam tylko czy można zlikwidować to ograniczenie? Ew. Zwiększyć liczbę cytatów?Możesz zagnieździć maksymalnie 2 cytatów.