Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)
ku3a nie to, żebym nie lubił Twoich komentarzy, ale... zresztą wiesz.
Martyr pisze:Macie tu spore grono fanów. I jak już słyszałeś, na pierwszym miejscu w tym tygodniu są „Czarne kowboje”!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest
Hubert Dobaczewski pisze:Naprawdę cieszy mnie to ogromnie! O Waszym forum słyszałem.Przy okazji pozdrawiam wszystkich forowiczów [zwłaszcza jednego którego nick trudno wymówić ] i wypada mi chyba jeszcze tylko podziękować za to, ze głosujecie
Dzięki.
Hubert Dobaczewski pisze:Dzięki bardzo! I do zobaczenia na żywo na koncertach!
Pewnie wpadnę kiedyś gdzieś.
Martyr pisze:1. 2. 10. CZARNE KOWBOJE - Lao Che
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
[Jeszcze tu wrócę. ]
-----------------------------------------------------------
CK pisze:umieszc notowanie 1379
O co chodzi?
trzpaw - nie można tego było napisać w jednym poście?
no proszę, to forowiczów na Openerze jest jednak więcej!
niesamowita sytuacja na podium... 1 osoba więcej głosująca i wszystko mogło wyglądać inaczej... a co ciekawe, miejsce 3 ma najwięcej zdobyczy 10-punktowych... no to nie chcę nic mówić, ale...
a Radiohead delikatnie...
Yacy, raz jeszcze, tym razem oficjalnie, dziękuję Ci bardzo za forumową wspólpracę i za to emocjonujące i pelne napięcia oczekiwanie na komentarz, ktore mnie jeszcze bardziej motywowalo
Martyrko, ja Tobie również raz jeszcze bardzo dziękuję, że mogłem się na coś przydać I polecam sie na przyszłość - jeśli kiedyś będziesz chciała napisac komentarz, to chętnie bedę robił za liczydło
Być moze mój komentarz wystraszył detektywów
Tak wiec dodam może, że jest to totalnie zwariowana fikcja literacka ...
/nie wiem, czy "literacka" to nie zbyt duże słowo... ale niech zostanie bo tak ładnie brzmi /