To była audycja Makowskiej, w której omawiane są audycje z następnego tygodnia. Dzisiejsza zapowiedź Balonika była nagrana.bobby-x pisze:Czy audycja "Tu Baron" i kącik LP3 jest także w niedzielę?

niestety, nie udalo sie dostac wolnego na 16 i 17... tak więc z wielkim żalem to pisze - nie będzie mnie na zlocie... ale możecie być pewni ze będę z Wami duchowo...Martyr pisze:tak, nie pracujemy, ale za to 16 i 17 ktos inny ma zaplanowany urlop i jeszcze ktoś inny od pół roku szykuje sie ze na ten dzien pojawi sie na innej imprezie... wiec tez juz ma od dawna ustalone wolne...
Kwestia czy udaloby mi sie uprosic zeby ktos dla mne zrezygnwal z jednego dnia urlopu i przerwal go sobie...? trudne to jest![]()
po Liście to chyba ciężko będzie. Chyba żeby zostać w Mucznem i jeszcze trochę poświętować wspólnie, a potem na nóżkach w środku nocy zasuwać bieszczadzkimi szosamibobby-x pisze:Zastanawiam się jak zrobić wieczór z Balonikiem i kiedy?
brzmi tajemniczobobby-x pisze:Będzie też niespodzianka (sztuk dwie bardzo podobnych), pomysł się "bardzo!" spodobał Ku3y i zaproponował aby na miejscu każdy ze zlotowiczów wziął czynny udział w przygotowaniu jego.
Szkoda, szkoda, szkoda...Martyr pisze:niestety, nie udalo sie dostac wolnego na 16 i 17...
Czy to był jingiel - zapowiedź audycji z Mucznego i w tym jinglu znalazła się informacja i zlocie forum ?? To by było miłe.Robinson pisze:Dzisiejsza zapowiedź Balonika była nagrana.
O spotkanie trzeba prosić w piątek bo bezposrednio po liście Balonik i Redakcja mogą od razu się udać do Wawy. Myślę że powinno być coś specjalnego dla Balonika z powodów o których powinniście się domyslać ale może uzgodnię z Kubą i napiszemy na priva do osób, które już potwierdziły udział.Neon.ka pisze:A czy my chcemy po prostu sobie pogadać z Balonikiem i tak na luzie z nim spędzić czas, czy to ma być coś specjalnego?
Tak postaramy się ale jako wiadomości na priva.Neon.ka pisze:Ujawinicie jakieś szczegóły wcześniej?
Da rade da radeneon.ka pisze:nie da rady chociaż do soboty wieczorem?...ku3a pisze:Aro (z żoną) - piątek
Tak sobie myślę, że może warto by było, żeby te osoby dookreśliły, kiedy będą wiedziały:ku3a pisze:Aktualna sytuacja kadrowa:
abd3mz - od poczatku do konca (na 99%)
Artur - od poczatku do konca (wstępnie)
Miszon - od poczatku do konca (wstępnie)
leszekno - od poczatku do konca (wstępnie)
prz_rulez - sobota (bardzo wstępnie)
ksch - byc moze