ku3a pisze:ale staralem sie trzymac pewnych regul . o nich pozniej, bo teraz nie mam czasu. w kazdym razie m.in. chodzi o to, zeby liczyc nie czeresnie wkladane, tylko pestki ktore na koncu sie wyjmuje .
A wkładałeś czereśnie czy pestki.
no przeciez mowie - wkladalem pestki, a wyjmowalem czeresnie
Witam wszystkich, niestety dziś troche spoźniony, zaraz przejrze czy już COldplay był i gdzie byl jesli byl:) Przed chwią Mariah, wiedzialem, że nie wypadnie ale żeby tak wysoko ?
zbyszu pisze:Anna Gacek - lubie tę panią. Tak jak TheAgatę. Dwa niezwykle udane transfery Programu III. Ot, dwie piekne muszelki w ogromnym trójkowym jeziorku!
Ja powiem więcej tylko Ania Gacek zna się tak naprawdę na dzisiejszej muzyce.
zbyszu pisze:na szczescie Słuchacz Trójki wie, co płytkie
To dlaczego Madonna tak wysoko?
Hmmm... porownujesz Happysad z Madonną? Niesamowite. Moze i jest słabsza, ale chciałbym słyszeć słaby happysad w takiej formie. Ale o gustach...happysad maja potencjał - ale teraz nagrali tylko zwykłe gitarkowo - popowe pioseneczki
zbyszu pisze:Anna Gacek - lubie tę panią. Tak jak TheAgatę. Dwa niezwykle udane transfery Programu III. Ot, dwie piekne muszelki w ogromnym trójkowym jeziorku!
A tu Zbyszu zgadzam sie z Tobą w 100%. Tylko czemu są w porze dla nietoperzy???
Ja powiem więcej tylko Ania Gacek zna się tak naprawdę na dzisiejszej muzyce.
Wiesz...masz racje...nawet Stelke boje na łeb na szyje. Nie sądziłem że to napiszę Pani Aniu - czekamy na więcej!!! Moze Stelka oddał by dla niej "Myśliwiecką 3/5/7" ????
A tu Zbyszu zgadzam sie z Tobą w 100%. Tylko czemu są w porze dla nietoperzy???
Pani Ania nie jest...
25 (N) Coldplay!!! Świtny utwór. Tak sie nagrywa dobry pop!!!