1378 (28.06.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1378 (28.06.2008)
Dziś na miejscu pierwszym Coldplay? Co będzie przebojem lata?
moim zdaniem ciekawe są tez pytania dotyczace ewentualnych nowosci:
- czy drugi Coldplay da rade wejsc z pominieciem Poczekalni?
- czy "Papierowy ksiezyc" naprawde ma taką siłę, by powalczyc o dobre miejsca i kontynuowac dobrą passę Much?
- czy "Mieszko i Dobrawa" zdola zadebiutowac i osiagnac dobre miejsca, czy tez po "Maszynce..." nastapilo szybkie znudzenie sie Czeslawem?
- czy "Nostradamus" przy drugim podejsciu do trzydziestki wykorzysta szanse czy tez znowu zleci o kilka miejsc?
A ponadto:
- czy nasza promocja odniesie skutek?
- co tym razem zadebiutuje w Poczekalni?
- czy drugi Coldplay da rade wejsc z pominieciem Poczekalni?
- czy "Papierowy ksiezyc" naprawde ma taką siłę, by powalczyc o dobre miejsca i kontynuowac dobrą passę Much?
- czy "Mieszko i Dobrawa" zdola zadebiutowac i osiagnac dobre miejsca, czy tez po "Maszynce..." nastapilo szybkie znudzenie sie Czeslawem?
- czy "Nostradamus" przy drugim podejsciu do trzydziestki wykorzysta szanse czy tez znowu zleci o kilka miejsc?
A ponadto:
- czy nasza promocja odniesie skutek?
- co tym razem zadebiutuje w Poczekalni?
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
not 1378, 25 lat z listą
Witam.
Ja bedę słuchał odwrotnie niż Kuba-m czyli od 21:00. Dzisiaj mija pierwsza rocznica śmierci mojego taty, o 18:00 mam mszę świętą, potem spotkanie z mamą i z rodziną. Dzisiaj jeszcze jedna ważna data w moim kalendarzu. Właśnie mija moje 25 lat z listą i nie wiem czy się cieszyć (że tyle wytrwałem
) czy się smucić (że już tyle latek na karku
). W ciągu tego czasu udało się skończyć 3 szkoły, ożenić, urodziły się dwie dziewczynki, niektórzy forowicze-zlotowicze je znają. Były wesołe jak i smutne dni ale bardzo dziękuję Markowi Niedźwieckiemu, że tyle wytrwał z nami słuchaczami i też Balonikowi, że nadal mogę w sobotnie wieczory słuchać ulubionej muzyki. Dziekuję też Tobie Listo Przebojów Programu Trzeciego, że dałaś mi tyle przeżyć, wzruszeń, ciepła w długie zimowe wieczory. Trwaj Listo nadal, będę Ciebie wiernie wysłuchiwał.
Bobby-X
Ja bedę słuchał odwrotnie niż Kuba-m czyli od 21:00. Dzisiaj mija pierwsza rocznica śmierci mojego taty, o 18:00 mam mszę świętą, potem spotkanie z mamą i z rodziną. Dzisiaj jeszcze jedna ważna data w moim kalendarzu. Właśnie mija moje 25 lat z listą i nie wiem czy się cieszyć (że tyle wytrwałem

Bobby-X
Przepraszam za długi komentarz.
Jeśli bardzo dużo osób głosuje w piątek to pomimo kilku głosów straty z naszej strony Peter może wejść.

Ja jako jeden z nielicznych [a może jedyny? nie sprawdzałem] obstawiłem, że nie.trzpaw pisze:Dziś na miejscu pierwszym Coldplay?
Parasolka 2?trzpaw pisze:Co będzie przebojem lata?

Jest bardzo mocno promowany, więc zdziwiłbym się gdyby nie wszedł. Z drugiej strony nie wiem jak głęboki jest rów pomiędzy 31 a 30 miejscem.ku3a pisze:- czy drugi Coldplay da rade wejsc z pominieciem Poczekalni?
Zdecydowanie tak.ku3a pisze:- czy "Papierowy ksiezyc" naprawde ma taką siłę, by powalczyc o dobre miejsca i kontynuowac dobrą passę Much?
Mam nadzieję, że tak...ku3a pisze:czy tez po "Maszynce..." nastapilo szybkie znudzenie sie Czeslawem?
Ja stawiam, że w ogóle nie wejdzie.ku3a pisze:- czy "Nostradamus" przy drugim podejsciu do trzydziestki wykorzysta szanse czy tez znowu zleci o kilka miejsc?
To zależy jak procentowo rozkładają się głosy słuchaczy.ku3a pisze:- czy nasza promocja odniesie skutek?

Zaczęły się.neon.ka pisze:niech Wam Trójka brzmi lepiej niż muzyka weselna.

Historia nauczycielką życia?neon.ka pisze:drugi Coldplay moim zdaniem nie wejdzie bez poczekalni, bo Coldplay tak nie lubi jak pokazuje historia.

- DarekM
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)
Re: not 1378, 25 lat z listą
Gratuluję wytrwałości. Znam ten bólbobby-x pisze: ... Dzisiaj jeszcze jedna ważna data w moim kalendarzu. Właśnie mija moje 25 lat z listą i nie wiem czy się cieszyć (że tyle wytrwałem) czy się smucić (że już tyle latek na karku
)...
Bobby-X

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Tak przy okazji
Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w kolejnej edycji plebiscytu "Nasza Lista"
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t=2735&start=0
Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w kolejnej edycji plebiscytu "Nasza Lista"
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t=2735&start=0
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
To ja też przy okazji. 
Rozpoczęła się trzecia seria promocji utworów. Chętnych zbieram przez trzy tygodnie, ale tylko przez tydzień można zdobyć miejsce inne niż ostatnie.
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t=1676
Menu na dziś:
- duża miska zmiażdżonych tróskaffek posypanych białą śmiercią
- średni kubek wiśni z czterech drzew [możliwe, że cztery różne gatunki, bo z czterech drzew
]
- czereśni brak [utopiły się wczoraj]
A tak w ogóle to witam.

Rozpoczęła się trzecia seria promocji utworów. Chętnych zbieram przez trzy tygodnie, ale tylko przez tydzień można zdobyć miejsce inne niż ostatnie.

http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t=1676
Menu na dziś:
- duża miska zmiażdżonych tróskaffek posypanych białą śmiercią
- średni kubek wiśni z czterech drzew [możliwe, że cztery różne gatunki, bo z czterech drzew

- czereśni brak [utopiły się wczoraj]
A tak w ogóle to witam.

Ostatnio zmieniony sob cze 28, 2008 7:11 pm przez abd3mz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu