dziwne, bo pary były bardzo wyrównane: mocne kawałki walczyły z mocnymi a słabe ze słabymi

a co do poprzedniego etapu: jestem bardzo zadowolony, wynik 11+2, i ja również chętnie przekonałbym się kto głosował spoza zgłaszających utwory

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
miałam dokładnie podobne odczucie.Łucek pisze:dziwne, bo pary były bardzo wyrównane: mocne kawałki walczyły z mocnymi a słabe ze słabymi![]()
niestety tak się stało, ale - chyba się nie mylę - miałaś na myśli odwrotne rozstrzygnięcie ?neon.ka pisze:Sądzę, że przynajmniej jedna z moich propozycji nie ma szans na przejście dalej...
No to masz szanse w Święta zagłosowaćMiszon pisze:No to już po moich. Nie głosowałem kolejny raz, ale ostatnio wychodzę z domu po 8 rano, a wracm przed 22.
Takich rzeczy tutaj nie piszemy.saferłel pisze:Z drugiej strony moi dwaj najwięksi faworyci zostali, więc cieszę się bardzo, bo xxxxxxxxxxxx i xxxxx traktuję wręcz jako swoje propozycje
Nie, właśnie o takie mi chodziło. Z Eels ciężko byłoby wygrać Mari...Yacy pisze:niestety tak się stało, ale - chyba się nie mylę - miałaś na myśli odwrotne rozstrzygnięcie ?neon.ka pisze:Sądzę, że przynajmniej jedna z moich propozycji nie ma szans na przejście dalej...
ale to w takim razie takich, jak we wcześniejszym nawiasie, także nie.kajman pisze:Takich rzeczy tutaj nie piszemy.saferłel pisze:Z drugiej strony moi dwaj najwięksi faworyci zostali, więc cieszę się bardzo, bo xxxxxxxxxxxx i xxxxx traktuję wręcz jako swoje propozycje