Widzę, że nie tylko ja umieszczam na liście płyt ponadczterdziestoliterowe nazwy albumów1981 pisze:2. ESSAY WANG, Naxie Nimen Xihuan De Bu Xihuan De Wo Dou Xihuan De Nuhai

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Widzę, że nie tylko ja umieszczam na liście płyt ponadczterdziestoliterowe nazwy albumów1981 pisze:2. ESSAY WANG, Naxie Nimen Xihuan De Bu Xihuan De Wo Dou Xihuan De Nuhai
Niestety (stety?) od początku istnienia listy jest tak, że dwa silne głosy (średnio głosuje 16,5 osób) wystarczają do TOP10 i raczej szybko i łatwo się to nie zmieni. A brak jakichkolwiek ograniczeń w wyborze płyt oraz stosunkowo mała liczba głosujących osób powoduje, moim zdaniem, że wyniki nie zawsze są reprezentatywne dla "ogółu".abd3mz pisze:ale tak swoją drogą to mam nadzieję, że niedługo będzie taż że 20 punktów nie wystarczy, żeby dostać się do dziesiątki...
Widzisz Kuba moje pierwsze miejsce nie zmieniłoby pozycji Lao Che.3 RE 28 Lao Che - Powstanie Warszawskie 28 (1 3 4
moim zdaniem to dobry pomysł.adr pisze:Mogę takie alternatywne wyniki podawać przez kilka następnych tygodni.
Potwierdzam.ku3a pisze:ja już miałem się odezwać gdy abd3mz napisał to co zacytowałeś, ale sobie darowałem. Zresztą poruszaliśmy to z Sebastianem w trakcie z jednej z naszych niedawnych rozmów i pewnie też stąd w podobnym czasie to samo chcieliśmy napisać.
Jestem zaadr pisze: Jestem ciekawy co o tym sądzicie. Nie zgłaszam tego na razie jako mojej propozycji zmian, tylko do rozważenia, by za jakiś czas ewentualne wnioski wyciagnąć. Mogę takie alternatywne wyniki podawać przez kilka następnych tygodni.
Rozumiem, że niepokoi (martwi? dziwi? nie wiem jak to ująć) Cię obecność u wielu nie nowości i płyt "aktualnych" tylko zbyt duża liczba "staroci"? A mnie bardzo to cieszy. Żadnych granic nie znają Słuchacze Trójki, więc i bardzo różna pojawia się na liście z różnych czasów, nie widzę w tym niczego złego...ku3a pisze:Myślałem, że nasza forumowa lista będzie odzwierciedlać to co najlepszego obecnie dzieje się na rynku pod względem płyt, z oczywistymi sytuacjami powrotów przy okazjach, o których napisałem wcześniej. Ale rzeczywistość okazała się inna...
Ale Mars Volta w sierpniu była u Yacego z tą płytą na pierwszym.Miszon pisze:Witamy na forum. Aczkolwiek ten post nie w ty mtemacie. To było w sierpniu, teraz mamy grudzień.