HASANOGA - Maleo Reggae Rockers
- tadzio3
- Kontakt:
HASANOGA - Maleo Reggae Rockers
Może to jest złe miejsce na taki post, bo błąd pojawia się w zestawie do głosowania w nazwie zespołu. Poprawną nazwą jest Maleo Reggae Rockers a nie Maleo Reagge Rockers. Rzadko kiedy pojawia się błąd w nazwie zespołu, a częściej w nazwie piosenki. Myślełem że z czasem ktoś zauważy i zmieni to, ale widzę, że nadal tak jest. A to nie jest przecież amatorski nieznany zespół, żeby popełniać w nim leterówki. Ktoś będzie chciał znaleźć informacje w intenecie, wpisujac złą nazwę nic nie znajdzie.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Re: HASANOGA - Maleo Reggae Rockers
No niestety, na to wpływu nie mamy. Ale jeśli podobny błąd zauważysz na stronach Archiwum, niezwłocznie poinformuj, i jeśli rzeczywiście pisownia nazwy zespołu, wykonawcy czy tytułu będzie niepoprawna, zostanie poprawiona.tadzio3 pisze:Może to jest złe miejsce na taki post, bo błąd pojawia się w zestawie do głosowania w nazwie zespołu. Poprawną nazwą jest Maleo Reggae Rockers a nie Maleo Reagge Rockers. (...)
- tadzio3
- Kontakt:
To szkoda, ze nie macie na to żadnego wpływu, bo taki błąd na poważnej liście krajowej jest co najmniej mówiąc nieładny.
Jakiś czas temu piosałem maila do Niedzwiedzia w tej sprawie, ale najwyraźniej nie został odczytany, bo nic się nie zmieniło, dlatego piszę tutaj. Dziwnie wyglądałoby jakby ktoś z zespołu zauważył, ze w propozycjach do listy widnieje błąd w nazwie jego grupy.
W archiwum podobnych błędów nie znalazłem, czyli nie ma, albo są, tylko o nich nie wiem.
Jakiś czas temu piosałem maila do Niedzwiedzia w tej sprawie, ale najwyraźniej nie został odczytany, bo nic się nie zmieniło, dlatego piszę tutaj. Dziwnie wyglądałoby jakby ktoś z zespołu zauważył, ze w propozycjach do listy widnieje błąd w nazwie jego grupy.
W archiwum podobnych błędów nie znalazłem, czyli nie ma, albo są, tylko o nich nie wiem.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Sam sobie odpowiedziałeś... a Archiwum w żaden formalny sposób nie jest związane z Polski Radiem. Nigdy nie miało, a wszelkie próby ,,zalegalizowania'' istnienia trafiały w próżnię! Ale to stare czasy i stare dzieje...tadzio3 pisze:To szkoda, ze nie macie na to żadnego wpływu, bo taki błąd na poważnej liście krajowej jest co najmniej mówiąc nieładny.
Jakiś czas temu piosałem maila do Niedzwiedzia w tej sprawie, ale najwyraźniej nie został odczytany, bo nic się nie zmieniło, dlatego piszę tutaj.
Prędzej to drugie! Wcześniej czy później jeśli na coś trafisz — daj znać!W archiwum podobnych błędów nie znalazłem, czyli nie ma, albo są, tylko o nich nie wiem.