Taki mały konkurs!!!
Jak myślicie z jakiego miasta wystartuje troje naszych słuchaczy: AGATA, ADAM, MARCIN?
Ja zastanawiam się między miastami we Francji, Włoszech, Portugalii lub Grecji.
I typuje PARYŻ.
Wielki Wyścig i typowanie miast
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
Jak dla mnie ten konkurs w Programie Trzecim Polskiego Radia to jakaś pomyłka. Przypomina mi to nieco zabawy z TVNu kiedy ta telewizja przepełniona była przeróżnymi Reality Showami. Tak więc trochę się dziwię Panu Skowrońskiemu, który twardo mówi, że nie będzie komercji i wyścigu o słupki z Zetką i RMF, a na antenie PR III już po raz drugi można usłyszeć coś co prędzej nadawałoby się do dwóch wymienionych wcześniej rozgłośni.
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
Raczej po raz 3 można to usłyszeć.IZA pisze:Jak dla mnie ten konkurs w Programie Trzecim Polskiego Radia to jakaś pomyłka. Przypomina mi to nieco zabawy z TVNu kiedy ta telewizja przepełniona była przeróżnymi Reality Showami. Tak więc trochę się dziwię Panu Skowrońskiemu, który twardo mówi, że nie będzie komercji i wyścigu o słupki z Zetką i RMF, a na antenie PR III już po raz drugi można usłyszeć coś co prędzej nadawałoby się do dwóch wymienionych wcześniej rozgłośni.
A ja uważam, że to świetny pomysł, w trójce jest za mało konkursów dla słuchaczy. A wyścig jest tylko w maju i przez cały rok "nic niema". Co z tego że rozdają w różnych audycjach jakieś płyty czy bilety na koncerty. Ale to tylko dla tych którzy pierwsi się zgłoszą.
Przydał by się konkurs w który można by wygrać jakieś bilety na weekend do jakiegoś kraju może raz w miesiącu. Coś takiego jak było podczas rajdu po świece Pawła Homy i Roberta Kantereita.