XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
Re: XIX Top Wszech Czasów
Głosowałem na Top.
ła ła ho ses
We mnie też, a że fanów Pink Floyd jest kilkoro...krysiron pisze:To forum na Topie Wszech czasów jakoś zawsze takie skojarzenie miłe we mnie budzi:)
Wspaniały utwór - jak to dobrze, że polecieli w górę 

- mara
dawno tego nie słyszałam...jakieś 365 dni
-
Miałem się obudzić o 8:30, a tu autopromocja Topu po 8:00 mnie obudziła.
Stonesi lepsi od Metallici, ale obydwa tylko dobre.
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Witam serdecznie 
Nie mam ochoty aż tak dokładnie śledzić tegoż wątku Topu Wszech Czasów, tylko tak sobie zerkam...
A topu słucham w komputerze i giciorek
Ach ta Angie Stonesów brzmi całkiem do rzeczy!

Nie mam ochoty aż tak dokładnie śledzić tegoż wątku Topu Wszech Czasów, tylko tak sobie zerkam...
A topu słucham w komputerze i giciorek

Ach ta Angie Stonesów brzmi całkiem do rzeczy!

Dla mnie jeden i drugi jest wart uznania, ale oczywiście oryginał stawiam wyżej. Myślę, że przy ocenie, trzeba przede wszystkim uwzględnić sprzęt jakim dysponowali w swoich czasach wykonawcy i jak go wykorzystali. Stąd oba wykonania sa dla mnie godne uznania z przewaga dla DP."Sympossio pisze:Płaczący ślepiec jest wspaniały, genialy, ale w wersji oryginalnej: Deep Purple
Angie" Stons-ów nie z mojej bajki, ale cieszy obecność tego kawałka w 100, tym bardziej, że spory awans.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Ale kto tu się gryzie, każdy wyraża swoją opinię i tyle. Na dodatek z dystansem. Dla mnie usłyszenie tego utworu Mety poza Rockiestrą Kuby (ku3y) to jak wydarzenie radiowe.Micr0 pisze:Coż to za hejt na GnR? Zlot truemetalheadów czy co? Wrzucić na luz, ludzie. Nie gryźmy się.
I po Mecie taaaaaki zjazd... Cóż, nie zawsze wszystko musi mi pasować. Redaktor to chyba te przerwy na papierosa sobie robi.

Hmm, wątpliwe raczej.słoik pisze:Skoro już był strach przed ciemnością, to może ślepiec w związku z tym też zadebiutuje.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1039
Bo to jest przesada, za dużo. 8 utworów jednego zespołu podczas gdy niektórych zespołów nie ma wcala albo są po jednym utworze, a są na tym samym/podobnym poziomie.Micr0 pisze:Już widzę te narzekanie na 666 utworów Gilmoura i Spółki w top100.
Jestem fanem Pink Floyd.
Jestem pokojowo nastawiony i cieszy mnie każda piosenka:)Ajtek pisze:We mnie też, a że fanów Pink Floyd jest kilkoro...krysiron pisze:To forum na Topie Wszech czasów jakoś zawsze takie skojarzenie miłe we mnie budzi:)
Myślicie, że jeszcze jakaś nowośc spektakularna będzie jak te kilka wcześniejszych?
Nie sądzę, by Stonesów sobie odpuszczał.adameria pisze:Redaktor to chyba te przerwy na papierosa sobie robi.
adameria pisze:Ale kto tu się gryzie, każdy wyraża swoją opinię i tyle. Na dodatek z dystansem. Dla mnie usłyszenie tego utworu Mety poza Rockiestrą Kuby (ku3y) to jak wydarzenie radiowe.Micr0 pisze:Coż to za hejt na GnR? Zlot truemetalheadów czy co? Wrzucić na luz, ludzie. Nie gryźmy się.
I po Mecie taaaaaki zjazd... Cóż, nie zawsze wszystko musi mi pasować. Redaktor to chyba te przerwy na papierosa sobie robi.

- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Przysypia po wczorajszem prowadzeniu sylwka Redaktor.
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Myślałem, że najwięcej cukru jest w Brown Sugar.
Wspomnieli w radiu w tym rok choć raz to forum? Kiedyś ciągle to robili a teraz ciągle tylko Facebook...
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
67 92 5 KNOCKIN' ON HEAVEN'S DOOR ^ BOB DYLAN 25 1973 62 w '94 - nigdy w Top 50
Dobrze, że oryginał wyżej niż cover 

etam, "Sympathy for a devil" albo cały album "Their Satanic Majesties Request" i jeszcze parę innychVinyl84 pisze:Angie... Chyba najlepsze co stworzyli Stonesi EVER

- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Na Mięcie jadłem zupę

Ktoś chyba chciał tej wersji, hę?

Ktoś chyba chciał tej wersji, hę?

Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 2:25 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Możecie mnie zdzielić nahajem po gołych plecach, ale ja nie lubię Dylana.
-
No i proszę oryginał lepszy od kopii i w dodatku plus 25 (jest to największy awans do tej pory) mało tego, to samo miejsce miała kopia rok temu.
No i gdzie Gunsom do oryginału?? Cieszy mnie ten skok
.