No i jak to szybko zleciało dzisiaj. Nawet nie zdążyłem wstać z komputera i zaparzyć herbaty. Pięknie było. A więc do jutra.
A ja z racji tego, że nie słuchałem wczoraj topu w całości posłucham na noc nagrania

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Masz na tym cienkim pasku na dole szystkie pozycje od 100 do 30tadzio3 pisze:Ja też. Szkoda tylko, ze po kolejnym dniu nie ma podanych dotychczasowych wyników jednym miejscu.
Jasnowidzfurendo91 pisze:skad wiesz?tadzio3 pisze:Nie będzieminiu pisze:Ciekawe czy na tym topie Kultu będzie GDY NIE MA DZIECI
kongratulacjePaTToN pisze:Nie zauważyłem a mi stuknął rok na forum
No tak widzę, tylko trzeba cierpliwie czekać na poszczególne pozycje.Piotr pisze:Masz na tym cienkim pasku na dole szystkie pozycje od 100 do 30tadzio3 pisze:Ja też. Szkoda tylko, ze po kolejnym dniu nie ma podanych dotychczasowych wyników jednym miejscu.
Jednak jasnowidzstycznik pisze:jutro Finał
Zapomniałeś jeszcze o TSA. A co do Lao to mam nadzieję, Coma niestety pewna. Stan Borys już chyba...Gary pisze:No to jutro, jeśli dojdzie do planowych wypadków, o których wcześniej pisałem (Coma i Lao Che), to na 100% mocno skoczy Turbo i oby wrócił do setki Stan Borys.
No nigdy nie mow nigdy, znaczy sie nie wiadomo co przyniesie jutrzejszy dzien. Jeszcze wszystko przed namitadzio3 pisze:Na szczęście wszystko wyszło świetnie i Twoje wcześniejsze groźby nie miały miejsca w praktyce
Wszystko dzięki temu, że pewnej nocy znalazłam na youtube najpierw Nosferatu, a potem Gabinet dr. Caligari w całości. A potem ściągnęłam z neta Metropolis... i tak zdobywam wiedzę...słoik pisze:Czapki z głów przed Tobą, w tym wieku w ogóle znać hasło "niemiecki ekspresjonizm", nie mówiąc, żeby coś o nim wiedzieć, no, no.tanatos pisze:Respect Słoiku