Nie denerwuj ludzispeaknoevil666 pisze: ↑wt sty 01, 2019 3:57 pm zajadamy się właśnie tortillą wg własnej receptury z serem kozim i szpinakiem/ łososiem

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie denerwuj ludzispeaknoevil666 pisze: ↑wt sty 01, 2019 3:57 pm zajadamy się właśnie tortillą wg własnej receptury z serem kozim i szpinakiem/ łososiem
no dokładnie niestety, jeden Koudelka jaskółki nie czyni, czy jakoś tak, Janda wróć, Sakala wróć, Parma wróć, Ploc wróć, Jež wróć, Raška wróć...to były czasy czeskich skoków
<3August pisze:kurczaka po tajsku z orzechami nerkowca...
Popierasz dyskrymminację? Gratulacje!adameria pisze:Chwała Bogu, że tak sądzą.
To kwestia względna. Ciekawe, że rzadko kiedy fani popu i disco polo chcieliby zatkać usta rockmanom, metalowcom czy słuchaczom muzyki klasycznej... To chyba powinno dać do myślenia.adameria pisze:Gdzieś tandecie i kiczowi trzeba powiedzieć STOP.
Zgłoś Myśli Rozczochrane Wiatrem ZapisaneKajman pisze:Panie Piotrze, jestem realistą więc nie będę proponował moich ulubionych utworów. Przecież nikt nie doda Formentera lady, skoro nawet Wake of Poseidon nie ma (swoją drogą to Łejka chyba zgłoszę). I tak z Zeppelinów mogłem zgłosić Dazed, ale mojego ulubionego Battle of evermore to jakoś sensu nie widzę.
Polášek jeszcze jako tako.santosz pisze:no dokładnie niestety
Miałem wrażenie, że tak na 5 minut przed 15:00 była zmiana warty. Bardziej jednak podejrzewam Stelkę o ów czyn. W kazdym razie obu należy sie "po łapkach". Balonikowi, że nie dopilnował, bo "Perfect Strangers", to jeden z jego (niby) czołowych kawałków
Tak, że oni wiedzą, że nie mają racji.