Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
jedrzej2012 pisze:Wreszcie zostałem doceniony w radiu. Słuszna uwaga Stelmiego.
RHCP tylko jedno w dół, rok temu miał -25 i to był 3 największy spadek.
Amerykanie jak Amerykanie, ale babki to mają na Topie przechlapane, gdzieś czasem Sinead, Janis, Kate, ostatnio Adele i feat. Najwyżej to chyba rzeczona Urszula była.
O under the bridge mogę powiedzieć, że też dużo nie straci, najwyżej tak jak roku temu -3.
Bałem się 3.z rzędu -22 dla długości dźwięku samotności, to byłoby na 85.
adameria pisze:Odnośnie Gotującego z Kimbrą na cymbałkach - moim zdaniem ten kawałek powinien nie tyle spaść, co awansować. Żaden kij, żadne mrowisko. W ubiegłym roku myślałem, że wcześniej, ale to będzie klasyk. Choć Gotujący miał 1 kawałek jeszcze lepszy niż ten z Fitem.
O rany, nie spodziewałem się z Twojej strony takiego komentarza!
albarn pisze:Tych akurat Led Zepów nie lubię. Zresztą moich ulubionych w ogóle nie ma na topie.
Moich też, ale akurat ich brak (przynajmniej jednego, tego w którym zjawia się pani śpiewająca na ostatniej NL) nie za bardzo mnie dziwi, bo to nie są ich najpopularniejsze nagrania.
Muszę dodać, ze Since LP to mój kolejny głos w tegorocznym TWC. Poza tym przegapiłem fakt odnotowania, że "July Morning" jednak znalazł się na liście moich głosów, a więc jak na razie u mnie w 100: 4/33
słoik pisze:Amerykanie jak Amerykanie, ale babki to mają na Topie przechlapane, gdzieś czasem Sinead, Janis, Kate, ostatnio Adele i feat. Najwyżej to chyba rzeczona Urszula była.
Na koniec godziny fatalny zgrzyt. Tylko Kazik był do tej pory słabszy.
1. Led Zeppelin - Since I've been loving you
2. Procol Harum - The whiter shade of pale
3. Red Hot Chili Peppers - Californication
4. Uriah Heep - July morning
5. Monthy Python - Always look on the bright side of life
6. Iron Maiden - Fear of the dark
7. Michael Jackson - Billie Jean
8. Aya RL - Skóa