a ja wręcz przeciwnie od zawsze lubię, ale doceniam coraz bardziej!!!słoik pisze:Słyszę to raz na rok, ale niespecjalnie za tym tęsknię.
gdy mi się zdarza słuchac to tylko i wyłącznie razem z intro.
gdzie tamten Roguc???
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
a ja wręcz przeciwnie od zawsze lubię, ale doceniam coraz bardziej!!!słoik pisze:Słyszę to raz na rok, ale niespecjalnie za tym tęsknię.
To masz lepsze skojarzenia niż ja. Ja miałem z Generalną Gubernią.jollyroger72 pisze:Gadu GaduLemmy pisze:Jaki obywatel?FOXD pisze:Obywatel G.G. także w dół, szkoda.
Też mam takie przeczucie.FOXD pisze:Skoro Rapublika i Obywatel G.C. mają do tej pory trend spadkowy, to Biała flaga nie obroni 1 miejsca sprzed roku.
Nie kraczFOXD pisze:Skoro Rapublika i Obywatel G.C. mają do tej pory trend spadkowy, to Biała flaga nie obroni 1 miejsca sprzed roku.
Ja go dostrzegam także w "Czerwonym albumie", choć już nie na taką skalę jak wcześniej.Yacy pisze:gdzie tamten Roguc???
Jak zniknął, skoro jest nad Twoim postem.Ratty pisze:No w końcu, w pracy, udało mi się cichaczem odpalić forum a tu Szymuś, mój brat umiłowany, zniknął
Kamilcia !!!!!Ratty pisze:No w końcu, w pracy, udało mi się cichaczem odpalić forum a tu Szymuś, mój brat umiłowany, zniknął![]()
Cały Top to po prostu radość dla mnie! Szkoda tylko, że nie mogę cieszyć się majówką i Topem w pełni, niestety zagranico nie ma wolnego, i bite trzy dni Topu pracuję od 16Dobrze, że pani dyrektor wyrozumiała
![]()
Chciałam jeszcze powiedzieć że mam najlepszą rodzinę pod słońcem, Tanatos to geniusz a Semuś to facet niesamowity.
Wczorajsze pozdrowienia bardzo mnie wzruszyły i teraz tęsknię jeszcze bardziej!
Akurat tutaj chodziło mi o Hydropiek, ale Twojej opinii co do "Dni..." też w ogóle nie rozumiem.słoik pisze:To znaczy o którym? Wymieniłem trzy.gżegoż pisze: Ale na serio przykre to jest, gdy ktoś tak źle pisze o tak cudownym przeboju
Zgodzę się, ale może być smutno, gdy się coś takiego czyta, prawda? Właśnie dlatego, by nie ranić uczuć innych, powstrzymuję się od negatywnych komentarzy pod adresem niektórych utworów, które wczoraj i dzisiaj leciały. Nawet chciałem napisać, że czekam na SBB, bo muszę dzisiaj umyć kotu kuwetę, a więc akurat wtedy byłby najlepszy moment (bo w 21 minut powinienem się uwinąć, a chyba nawet ta czynność byłaby przyjemniejsza) - ale i z tego zrezygnowałem, bo ktoś mógłby poczuć się urażony.FOXD pisze:Zgodzisz się chyba, że nie dla każdego dany utwór jest cudowny, a nawet może koszmarny?
Z tej płyty kojarzę jeszcze tylko Nie pytaj. Jeżeli tamten utwór jest reprezentatywny dla płyty to po nią na pewno nie sięgnę.GregF pisze:Jako samodzielny utwór może jeszcze ujdzie, przynajmniej jako dowód poczucia humoru Ciechowskiego, ale dla całej płyty "Tak tak!!" jest, łagodnie rzecz ujmując, niezbyt reprezentatywny.
Powtarzałem to wielokrotnie i nigdy nie zaprę się swego zdania. Ja po prostu fundamentalnie nie zgadzam się z tym tekstem. Cała moja osobowość buntuje się, gdy go słyszę.gżegoż pisze:...Twojej opinii co do "Dni..." też w ogóle nie rozumiem.
Z "Tak tak!!" na LP3 trafiła jeszcze "Podróż do ciepłych krajów".kajman pisze:Z tej płyty kojarzę jeszcze tylko Nie pytaj. Jeżeli tamten utwór jest reprezentatywny dla płyty to po nią na pewno nie sięgnę.GregF pisze:Jako samodzielny utwór może jeszcze ujdzie, przynajmniej jako dowód poczucia humoru Ciechowskiego, ale dla całej płyty "Tak tak!!" jest, łagodnie rzecz ujmując, niezbyt reprezentatywny.
Ja rozumiem, ale się nie zgadzam. No ale dla mnie text nie ma wpływu na wymowę utworu. Ja go akurat uważam za dobry, ale rozumiem, że ma prawo być uważany za słaby.gżegoż pisze:Akurat tutaj chodziło mi o Hydropiek, ale Twojej opinii co do "Dni..." też w ogóle nie rozumiem.