IV Polski Top Wszech Czasów (3.V.2011)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: IV Polski Top Wszech Czasów (3.V.2011)
Taki wydumany tekst ma "Wieża...", jakby autor chciał koniecznie napisać wiersz.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
SzPal, tak wysoko... a tak nisko.
Dla mnie bezdyskusyjne numero uno.
Jednak i tak bardzo, bardzo się cieszę.
Dla mnie bezdyskusyjne numero uno.
Jednak i tak bardzo, bardzo się cieszę.
Skok o 10! Piękne pianino i rytmiczne bicie w perkusję.wiedzmisko pisze:no tego to sie chyba nikt z nas nie spodziewał,
ale ja lubie niespodzianki!
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
SzPAL!! Każdy kto ma azjatycką kasetę zespołu pewnie czuje tą radość co ja. Jeden z zespołów, który chciałbym by zagrał w oryginalnym składzie i jeszcze nagrał płytę... Przez lata mój numer1. W tym roku na 8.
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Czyżby pierwsza szóstka pozostała nietknięta...
Szkoda...
Szkoda...
- tadzio3
- Kontakt:
Odpowiednie miejsce dla tej piosenki
- DarekM
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)
T - świętokrzyskie, SA- powiat sandomierski. Na tablicy rejestracyjnej.krzysiek83 pisze:Mógłbyś rozwinąć?macor70 pisze:Sandomierzkrzychu78 pisze:#9. TSA - 51
- macor70
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001
Wspaniale... wspaniałą prosta solówka gitarowa... Ale jakże prawdziwa... i spójnakrzychu78 pisze:#7. Sztywny Pal Azji - Wieża radości , wieża samotności

- Ratty
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2002
mara pisze:18 bo kobiety nigdy nie mają więcejsłoik pisze:A ile dajesz Ratty?mara pisze:prawie, Semusia uważałam za jej rok starszego brata

Sztywny Pal.. Może się narażę, ale nie cierpię takiej egzaltacji jaka jest widoczna (słyszalna) w tym utworze. Chociaż kiedyś bardzo lubiłam utwór ten

Cieszy mnie niezwykle ten awanskrzychu78 pisze:#7. Sztywny Pal Azji - Wieża radości , wieża samotności

Ja lubię taki stan rzeczy, ale chętnie zobaczę jakieś zmiany.PaTToN pisze:Czyżby pierwsza szóstka pozostała nietknięta...
Szkoda...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
KSU się chyba wzięło od rejestracji.DarekM pisze:T - świętokrzyskie, SA- powiat sandomierski. Na tablicy rejestracyjnej.
ou... szkoda, bo miałem nadzieję na jakiś mini-zlotMartyr pisze:w tym roku niestety musieliśmy dokonać wyboru. Albo Węgorzewo albo Jarocin... na oba nie dostałabym urlopu. Tak wiec wybraliśmy Węgorzewo![]()

ta kurde, pierwsze dwa miejsca są już zajęte, sorryMartyr pisze:chciałoby się!mara pisze:A na #1 Bajm Józek, nie daruje ci tej nocy![]()

Przyznam, że nie kojarzę zbytnio tego utworu.krzychu78 pisze:#7. Sztywny Pal Azji - Wieża radości , wieża samotności

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Winyl też może być?krzysiek83 pisze:SzPAL!! Każdy kto ma azjatycką kasetę zespołu

Nie boj, dam znac jak tylko wstanie. Na razie padlo na calego. Ale poinformuję o zwycięstwie.Kertoip pisze:kurczę... szkoda... chciałem się zarejestrować![]()

Iw
Piszę że świetny, a czytam że marudzę.macor70 pisze:Cały kajman - smerf maruda...kajman pisze:Najsłabszy Grechuta w tym topie, ale i tak świetny.

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Aż mi wstyd, bo ja tak blisko urodzony...DarekM pisze:T - świętokrzyskie, SA- powiat sandomierski. Na tablicy rejestracyjnej.
Kertoip pisze:nie wiem do końca o co chodzi więc powinienem wkleić zdjęcie Hitlera przemierzającego wszechświat na sankach w piżamie ale że nie chce mi się szukać więc napiszę tylko: WŁADYWOSTOK!!!

Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2011 11:26 pm przez krzysiek83, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze i wszędzie.adameria pisze:Winyl też może być?krzysiek83 pisze:SzPAL!! Każdy kto ma azjatycką kasetę zespołu
TSA to Tajne Stowarzyszenie Abstynentówsemuś pisze:KSU się chyba wzięło od rejestracji.DarekM pisze:T - świętokrzyskie, SA- powiat sandomierski. Na tablicy rejestracyjnej.
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Szukajcie a znajdziecieKertoip pisze:kurczę... szkoda... chciałem się zarejestrowaćkrzysiek83 pisze:Nie mają forum.![]()

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
SDM się zmieściło 

Lepiej zadzwonić. Wtedy bardziej się można pośmiać.PaTToN pisze:Szukajcie a znajdziecieKertoip pisze:kurczę... szkoda... chciałem się zarejestrowaćkrzysiek83 pisze:Nie mają forum.![]()
pośmiałem się trochę
Takie piosenki nas ominęły 

- mara
Ustrzyki dolne.semuś pisze:KSU się chyba wzięło od rejestracji.DarekM pisze:T - świętokrzyskie, SA- powiat sandomierski. Na tablicy rejestracyjnej.