nie drażnij mnie, bo się okaże, że Piotruś miał racjęsaferłel pisze:Nie bardziej niż ckliwe ''All I Want Is You''

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
nie drażnij mnie, bo się okaże, że Piotruś miał racjęsaferłel pisze:Nie bardziej niż ckliwe ''All I Want Is You''
To może na 1. The Jackson 5?krzychu78 pisze:raczej Tkrzysiek83 pisze:Było bodaj na 22.smoooke pisze:powiedzcie mi było już Again? bo nie słucham dziś od początku.
O literka A nam gra.
cześć Marta!evay pisze:co do New Year's Day:
Który Piotruś, prz? I z czym niby?uzi pisze:nie drażnij mnie, bo się okaże, że Piotruś miał racjęsaferłel pisze:Nie bardziej niż ckliwe ''All I Want Is You''
Nie rozumiem? jaką ironię?soveryspecial11 pisze:w takich pytaniach wyczuwam już tylko jadowitą ironięsmoooke pisze:powiedzcie mi było już Again? bo nie słucham dziś od początku.
Wyniki masz możliwie na bieżąco...smoooke pisze:powiedzcie mi było już Again? bo nie słucham dziś od początku.
zacny zapewne ale nie na 11 miejsce a 51Neo01 pisze:Jest i spodziewnay House... Czy ten literkowy koszmar się wreszcie skończy?Przestaje już mnie to bawić... (choć ten utw. akurat zacny).
Po Procol Harum akurat bym nie płakał, ale mam nadzieję usłyszeć chociaż jeden Dżem i to właśnie ten!Gary pisze:Zapowiada się, że największym wypadkiem z top 100 będzie Procol Harum A whiter shade of pale". 38 w zeszłym roku, bo w wypadnięcie "Listu do M" nie chce mi się jednak wierzyć.
to żadne pitu pitu, kawałek jest zacny i tyleMKM pisze:Takie pitu pitu tak wysoko to porażka. Proponuje temu kawałkowi kierunek na jakiś festiwal country bo to ma taki wydźwięk a nie poważnego utworu na prawie TOP10.
wiesz- zajeździły go covery, ale naprawdę to był kamień milowy w historii rockaMKM pisze:Takie pitu pitu tak wysoko to porażka. Proponuje temu kawałkowi kierunek na jakiś festiwal country bo to ma taki wydźwięk a nie poważnego utworu na prawie TOP10.
Miło się patrzy na Animalsów, którzy w TOPie byli od zawsze na tle 3 utworów niżej, których w TOPie nie było nigdy... A wzlot z 589. to w ogóle kosmos.JaceK pisze:Wyniki masz możliwie na bieżąco...smoooke pisze:powiedzcie mi było już Again? bo nie słucham dziś od początku.
Tegoroczny TOP sponsorują literki T U X Z Ż Ź oraz Marta i Karolinauzi pisze:cześć Marta!evay pisze:co do New Year's Day:
Było już na 75 miejscu.natus pisze:no to może jeszcze The Who - My Generation ?
cześć ;Duzi pisze:cześć Marta!evay pisze:co do New Year's Day:
MASTER... of PUPPETS!radzio89 pisze:kurde Metallica ... jakaś by się przydała ...