IV Polski Top Wszech Czasów (3.V.2011)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- speaknoevil666
Re: IV Polski Top Wszech Czasów (3.V.2011)
pisałam o tsa
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
cieszę się, że mnie nie dotknął syndrom wersji unplugged i POLSKA nadal BARDZO mi się podoba!!! 

dobry Metzór, wyjątkowy jak z każdym topem majowy, choć już dawno czas do wozu, bo jutro o świcie do fabryki, Marek Piekarczyk to mógłby mi jeszcze pośpiewać z kilka kolejnych miejsc do przodu. Śnieg był i u mnie, jeszcze tak kilka stopni w dół i byłby bałwan, co się dziwić aurze, w końcu Polska... mieszkam w Polsce... 

- Ratty
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2002
Pewnie! I to były kasety sprzed lat, na których nagrywałam Top Wszechczasów !!! Wow, nie wiedziałam, że pamiętasz. Historia zatoczyła koło.semuś pisze:Pamiętasz Kamila jak katowałem to na swoim komunijnym magnetofonie ?

Nie, niech będzie trochę wyżej.wiedzmisko pisze:a teraz dla pełności wypowiedzi powinno poleciec nie pytaj o polske:P
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
E tam... Na koncercie brzmi niesamowicie.kajman pisze:Muzycznie totalna tragedia.
"Polska"? To Lista Przebojów, czy Top Wszech Czasów? 

Nie dziękujęMartyr pisze:no to powodzenia i połamania pióra tudzież długopisu!Dla uzi tak samo!
![]()

Dokładnie.Karpacz07 pisze:Wielki tekst!krzychu78 pisze:#8. Kult - Polska
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Popieram.Neo01 pisze:O to, to. Zawsze mnie bolało że tym najulubieńszym TSA jest dla większość "51". Chociaż przyznać muszę że na koncercie wypadło nieziemsko.wiedzmisko pisze:Jeżeli już TSA w tym miejscu, to raczej TRZY ZAPAŁKI widzę
A tak w ogóle - ciekawe ile osób na forum się zastanawiało i ile osób wie, dlaczego 51 ma tytuł 51?
Ja się dowiedziałem dopiero ze 2-3 lata temu.
Ja wiem,a le wolałbym nei wiedzieć....Miszon pisze:Popieram.Neo01 pisze:O to, to. Zawsze mnie bolało że tym najulubieńszym TSA jest dla większość "51". Chociaż przyznać muszę że na koncercie wypadło nieziemsko.wiedzmisko pisze:Jeżeli już TSA w tym miejscu, to raczej TRZY ZAPAŁKI widzę
A tak w ogóle - ciekawe ile osób na forum się zastanawiało i ile osób wie, dlaczego 51 ma tytuł 51?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
A potem w Koroszczynie jak wracaliśmy z terminalu szliśmy środkiem drogi i śpiewaliśmy Polskę a njagłośniej tututututututututututuRatty pisze:Pewnie! I to były kasety sprzed lat, na których nagrywałam Top Wszechczasów !!! Wow, nie wiedziałam, że pamiętasz. Historia zatoczyła koło.semuś pisze:Pamiętasz Kamila jak katowałem to na swoim komunijnym magnetofonie ?

- mara
18 bo kobiety nigdy nie mają więcejsłoik pisze:A ile dajesz Ratty?mara pisze:prawie, Semusia uważałam za jej rok starszego brata

Zastanawiam się tylko jak Oni zdołali to wydać, bo trochę tutaj krytyki jest... chyba że oszukali cenzurę.Mathias pisze:Dokładnie.Karpacz07 pisze:Wielki tekst!krzychu78 pisze:#8. Kult - Polska
potwierdzamadameria pisze:E tam... Na koncercie brzmi niesamowicie.kajman pisze:Muzycznie totalna tragedia.

Wieża!!!!! Super:)
Do usług.kamil_snk pisze:Dzięki, mam usprawiedliwienieCorleone pisze:Jak się przez 12 lat nie nauczyłeś, to już się nie nauczysz.

- Ratty
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2002
Oooo tak!semuś pisze:A potem w Koroszczynie jak wracaliśmy z terminalu szliśmy środkiem drogi i śpiewaliśmy Polskę a njagłośniej tututututututututututuRatty pisze:Pewnie! I to były kasety sprzed lat, na których nagrywałam Top Wszechczasów !!! Wow, nie wiedziałam, że pamiętasz. Historia zatoczyła koło.semuś pisze:Pamiętasz Kamila jak katowałem to na swoim komunijnym magnetofonie ?To były czasy.

#7. Sztywny Pal Azji - Wieża radości , wieża samotności
- wiedzmisko
no tego to sie chyba nikt z nas nie spodziewał,
ale ja lubie niespodzianki!
ale ja lubie niespodzianki!
w tym roku niestety musieliśmy dokonać wyboru. Albo Węgorzewo albo Jarocin... na oba nie dostałabym urlopu. Tak wiec wybraliśmy WęgorzewoKertoip pisze:hej, Martyrko, skoro już przy temacie festiwali letnich jesteśmy... wybieracie się na Jarocin w tym roku?

chciałoby się!mara pisze:A na #1 Bajm Józek, nie daruje ci tej nocy

nie no, skądże znowu. czym forum bogate, że się pozwolę tak wyrazić.Iwaka pisze:Mam nadzieję, że przytulenie się do Wasna ten wyjątkowy wieczor nie jest niedopuszczalne?
kurczę... szkoda... chciałem się zarejestrowaćkrzysiek83 pisze:Nie mają forum.

nie wiem do końca o co chodzi więc powinienem wkleić zdjęcie Hitlera przemierzającego wszechświat na sankach w piżamie ale że nie chce mi się szukać więc napiszę tylko: WŁADYWOSTOK!!!macor70 pisze:Sandomierzkrzychu78 pisze:#9. TSA - 51

łokurczę, Szpal, myślałem że zlecieli

To numer tej cmentarnej alei, tak?Miszon pisze:Popieram.Neo01 pisze:O to, to. Zawsze mnie bolało że tym najulubieńszym TSA jest dla większość "51". Chociaż przyznać muszę że na koncercie wypadło nieziemsko.wiedzmisko pisze:Jeżeli już TSA w tym miejscu, to raczej TRZY ZAPAŁKI widzę
a Sztywny to powinien choć raz być na 1, choć raz - dla mnie absolutny nr 1
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Trzeba to kiedyś powtórzyć ale już jakimś innym kultem.Ratty pisze:Oooo tak!semuś pisze:A potem w Koroszczynie jak wracaliśmy z terminalu szliśmy środkiem drogi i śpiewaliśmy Polskę a njagłośniej tututututututututututuTo były czasy.
I love you bracie
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2011 11:24 pm przez semuś, łącznie zmieniany 1 raz.