Ale dużo jest też takich osób, które, tak jak ja, w ogóle nie słuchały tamtej listy, bo wystarczała im sama LP3

I szczerze mówiąc to wtedy prawie w ogóle nie odczułem zmiany "gospodarza", bo Baron spisywał/-uje się równie dobrze, a ja należę do tych osób, które słuchają listy ze względu na muzykę, a nie osobę prowadzącego. I fakt jest faktem, że na LP3 wcześniej ani Gotye, ani Kimbra nie mieli żadnego utworu, a teraz radzą sobie rewelacyjnie. I żeby to dostrzec, nie trzeba wcale słuchać innych list ani interesować się tym, co jest puszczane gdzie indziej, czyż nie?
Yacy pisze:gżegoż pisze:A swoją drogą to ciekawe, czemu na LP3 tamtego Gotye'a nigdy nie było, skoro tam sobie tak świetnie radził??
bo to był "wynalazek" Pana Marka. Nie jedyny zresztą, ale taki jeden z najbardziej znaczących i bardzo się kojarzący.
Mam przez to rozumieć, iż wtedy była aż tak wielka rywalizacja pomiędzy obiema rozgłośniami, że jak coś zostało "wynalezione" przez dziennikarza (chwilowo) pracującego w jednej, to nie mogło być puszczane w drugiej?

Nie widzę w tym większego sensu. Przecież chyba Gotye nie zażyczył sobie, by jego utwory były w Polsce puszczane tylko w tym radiu, w którym aktualnie pracuje Pan Marek, prawda?