piotr1990 pisze:
No wiesz co? Myslałem, że lubisz Joe Bonamassę. DSOB to bardzo fajny utwór. Ja mam nadzieję, że pójdzie do góry.
No lubię Bonamassę, uważam, że nagrał bardzo dobrą płytę, ale DSOB to jest najgorszy utwór na niej, jak na Joe to jest totalny pop, a popu, co już chyba wszyscy tu wiedzą, ja totalnie nie znoszę
lady pisze:No lubię Bonamassę, uważam, że nagrał bardzo dobrą płytę, ale DSOB to jest najgorszy utwór na niej, jak na Joe to jest totalny pop, a popu, co już chyba wszyscy tu wiedzą, ja totalnie nie znoszę
Domyślałem się, że wolisz "ostrzejszego", ale nie sądziłem, że aż tak Cie teń utwór irytuje. Ja lubię te jego ballady. A jakie masz ulubione utwory z jego ostatniej płyty. Moje to: "Never Give All Your Heart", "Different Shades Of Blue", "Get Back My Tomorrow" i "Oh Beautiful".
piotr1990 pisze:
Domyślałem się, że wolisz "ostrzejszego", ale nie sądziłem, że aż tak Cie teń utwór irytuje. Ja lubię te jego ballady. A jakie masz ulubione utwory z jego ostatniej płyty.
Może nie "ostrzejszego", ale bardziej bluesowego go wolę Za balladami niekoniecznie przepadam, choć jest kilka wyjątków. A moje ulubione utwory z tej płyty to: "I Gave Up Everything For You, 'Cept the Blues" (zdecydowany numer 1), "Heartache Follow Wherever I Go" i "Living On the Moon".
Witam. W sumie nie miałem zamiaru tu dziś wchodzić, ale usłyszałem Hoziera w trzydziestce. Rok temu nie spodziewałbym się, że w ogóle poza Irlandią dojdzie do jakiegoś sensownego zainteresowania tym utworem. P.S. Dobrze, że radio to nie telewizja, bo byłoby głośno... inaczej.
kajman pisze:Czasami sobie robię, ale wolę jednak mleko bez miodu i zimne.
A mi się skończył miód i jestem skazana na samo mleko, ale zimnego nie lubię.
To może zrób sobie kakao, chyba że nie masz lub nie lubisz.
A ja cały czas delektuję się kisielem.
Huźer taki sobie, na szczęście druga nowość będzie znacznie lepsza.
kajman pisze: A z płyty najbardziej lubię Oh beautiful.
A kiedy zagłosujesz w moim topie płyty ? Emilia, Ciebie też serdecznie do tego zapraszam, Forum na którym jest top, chyba znasz
Jak nie zdążę wcześniej to gdzieś koło gwiazdki. Pierwsze przesłuchanie zrobiłem jakieś 2 tygodnie temu i wstępną kolejność ułożyłem. Ale teraz to mam przede wszystkim na głowie Republikę, a jak z nią skończę to pewnie mnie już znów top33 przyciśnie.
witam
dobry dzien dzisiaj,
najpierw godzinny wypad na koniu po lesie
potem caly dzien z nowymi znajomymi z australi,
druga polowa Polska : Gruzja i po wlaczeniu Trojki od razu Hozier
Moze nie najwyzsza polka, ale milo sie go poslucha przez pare tygodni