Wolę Się niż odgrzewane Toto czy nowego AndrusaEmilia pisze:Zmykam, bo nie chcę publicznie kląć na Się. (czy jak to się tam pisze)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Wolę Się niż odgrzewane Toto czy nowego AndrusaEmilia pisze:Zmykam, bo nie chcę publicznie kląć na Się. (czy jak to się tam pisze)
Z kablem nie należy wychodzić. Nakablował i teraz są problemy.słoik pisze:Kochany synku,
dlaczego nasza pocztówka wróciła nieodebrana dwukrotnie awizowana? Pan opiekun coś kręcił, że wyszedłeś gdzieś z kablem coś przedłużyć. Napisz proszę chociaż krótką depeszę.
Zaniepokojeni rodzice.
Telewizyjna transmisja z końca świata? Czego ci dziennikarze nie wymyślą...Emilia pisze:Na tvnie? Koniec świata.
WydawałoEmilia pisze:Się
Spoko, już znalazłem.LLucky pisze:Czy ktoś widział mój przedłużacz USB? Z takim srebrzystym kablem, długości około 50 cm...
A ja lubię prawie każdy, ale akurat ten na ulicach wole znacznie bardziej niż Wojtka w Czechosłowacji czy Możdżera w Polsce.Emilia pisze:Takiego jazzu właśnie to ja nie cierrrrrpię. Nie nadaje się to do słuchania.
Już nie bo wyleciało. A teraz Wyjeżdża.słoik pisze:WydawałoEmilia pisze:Się
Kochani rodzice,słoik pisze:Kochani rodzice,
dlaczego nasza pocztówka wróciła nieodebrana dwukrotnie awizowana? Pan opiekun coś kręcił, że wyszedłeś gdzieś z kablem coś przedłużyć. Napisz proszę chociaż krótką depeszę.
Zaniepokojeni rodzice.
Co mi tu Chandelierami znad Wisły wyjeżdża?kajman pisze:Wyjeżdża.
Ja tam się cieszę. Piosenka (delikatnie mówiąc) przeciętna, a przynajmniej w Znawcy punktuję.gżegoż pisze:Czemu tak niski debiut? Myślałem, że wystrzeli znacznie wyżej![]()
Pewno expedycja myśliwska bo jedzie na Safari. I tyle ma z życia.słoik pisze:Co mi tu Chandelierami znad Wisły wyjeżdża?kajman pisze:Wyjeżdża.
I przy okazji nas torturujeEmilia pisze:Co ona tak wrzeszczy, jakby ktoś ją nielegalnie torturował?
Ją to Trójka całkiem legalnie torturuje.Emilia pisze:Co ona tak wrzeszczy, jakby ktoś ją nielegalnie torturował?
To słabość chwilowa.kajman pisze:I tyle ma z życia.
Domaga się rozpatrzenia jej sprawy przed trybunałem w Strasburgu.Emilia pisze:Co ona tak wrzeszczy, jakby ktoś ją nielegalnie torturował?
Nie wiem czy taka chwilowa, skoro napiła się lugoli.słoik pisze:To słabość chwilowa.kajman pisze:I tyle ma z życia.
Nie tu.słoik pisze:To słabość chwilowa.kajman pisze:I tyle ma z życia.