skąd taki pomysł? no chyba, że Metz rozstał się z Trójką?jedrzej2012 pisze:Pewnie będą Tomasz Żąda, Piotr Baron i Piotr Stelmach.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
skąd taki pomysł? no chyba, że Metz rozstał się z Trójką?jedrzej2012 pisze:Pewnie będą Tomasz Żąda, Piotr Baron i Piotr Stelmach.
Wydaje mi się, że tych użytkowników należałoby poprosić o to, aby uszeregowali swoje głosy w kolejności - a gdyby tego nie zrobili, to ich po prostu nie zaliczyć. Tak chyba było praktykowane przy poprzednich głosowaniach. Ale może nie mam racji?westron pisze:mam wątpliwości jak traktować głosy użytkowników: lemmy, radzix i Paw19672, lemmy napisał, że kolejność jego utworów jest przypadkowa a radzix i Paw19672 uszeregowali je alfabetycznie, co sugeruje, że oni również nie mają określonej preferencji. Dlatego gdybym miał liczyć ich głosy, każdemu utworowi z ich list doliczyłbym 17 punktów.
wyjątkowo. oczywiście zawsze się może coś wydarzyć, ale w tym roku (wg Stelmiego) kolejność będzie następująca:jedrzej2012 pisze:Yacy: Tak było już rok temu
dokładnie tak. poprosić poprzez pw. a jeśli nie, to liczyć tak jak jest. od 30 do 1 pkt. przynajmniej wg mnie.gżegoż pisze:Wydaje mi się, że tych użytkowników należałoby poprosić o to, aby uszeregowali swoje głosy w kolejności
Może i coś Elektrycznych Gitar by się przydało ale bardziej brakuje Oddziału Zamkiętego (którego nie jestem wielkim entuzjastąjedrzej2012 pisze: A ja w Top 100 PTWC chciałbym coś Elektrycznych Gitar, to dobry zespół, który się w ogóle dotąd w PTWC nie pojawił, mimo że w zestawie do głosowania ma aż 7 piosenek.
Też za Wami tęskniegżegoż pisze:Maro, w ostatnim czasie niektórzy forumowicze (zwłaszcza słoik) bardzo za Tobą tęsknili, czemu dawali wyraz podczas komentowania listy!
Spoko, uszeregowałem, możesz podliczyć i moje:westron pisze:Chętnie policzę głosy forumowiczów, tylko mam wątpliwości jak traktować głosy użytkowników: lemmy, radzix i Paw19672, lemmy napisał, że kolejność jego utworów jest przypadkowa (...)