XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Re: XIX Top Wszech Czasów
I znowu FB, będą mieli tysiące lajków i wśród nich człeka z pytaniem "kto to ten Kaczkowski" wrr... Idę kawę parzyć, komuś również?
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Bo sie chce pochwalic, ze zna wynikiadameria pisze:Dlaczego wyprzedzasz?bobby-x pisze:101. Innuendo - Queen, ostatnio top nr 18, 78 pozycja, 3 lata w setce.
Nas jest mniej, ale za to już od dość dawna wiedzieliśmy, że będzie "Innuendo" zaraz.Ajtek pisze:a nasze forum to co, że gorsze??
uuuu Innuendo spodziewałem się tak po południu usłyszeć
ok, wpadnę o równej godzinie ze swoim topem. To na razie. Offline
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Przepraszam wpisałem w wątek i omsknęła MiSie mysza.adameria pisze:Dlaczego wyprzedzasz?bobby-x pisze:101. Innuendo - Queen, ostatnio top nr 18, 78 pozycja, 3 lata w setce.
Najlepszy utwór z Innuendo niestety poza top100.
Cóż za trafne postanowienie noworocznefalcoeagle pisze:W ramach protestu przeciw promowaniu fejsbuka zalogowałem się na jedyne słuszne forum.
Takiego święta muzyki nie mogę opuścić.

Pierwszy mój głos. Znowu część z flamenco niszczy system. <3
To może trzeba do niego napisać, bo pewnie sam nie pamięta.Ajtek pisze:O mordoksiążce już powiedział, a nasze forum to co, że gorsze??
W myśł zasady starość nie radośćkajman pisze:To może trzeba do niego napisać, bo pewnie sam nie pamięta.

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Też przechodzę w forumowy tryb stand by.Gary pisze:Offline
Innuendo. Ostatnio słuchałem tej płyty z myślą o TWC. Pierwszy utwór, na który głosowałem i jedyny utwór Królowej, na który głosowałem.
W tym roku przegrało u mnie niestety z "Bohemian Rhapsody" i The Show Must Go On. Innuendo podobnie jak z Police, niemal w ostatnim podejściu wyeliminowałem.krzychu78 pisze:uuuu Innuendo spodziewałem się tak po południu usłyszeć
- bobby-x
Jak zwykle i w zeszłych latach i w tym 2013 roku widzę, że będzie to samo - pije Kuba do Jakuba. Mogę nic nie wrzucać, ma kupę własnej roboty firmowej.Piotr pisze:Bo sie chce pochwalic, ze zna wyniki
moja wina, moja bardzo wielka wina... Jak mogłem zapomnieć w głosowaniu o epickim Innuendo? Eh, teraz mnie dręczy poczucie winy, że to przeze mnie wypadło...
A ja na żaden, bo wyrzucili z zestawu mój nr 2 z zeszłorocznego głosowania i mój nr 1 Queen czyli Bicycle race.adameria pisze:Pierwszy utwór, na który głosowałem i jedyny utwór Królowej, na który głosowałem.
Jak tu coś zjeść 1 stycznia, skoro usta pełne śpiewu. Może będą jakieś solo gitarowe. Jk sądzicie?
Balonik powiedział, że pierwsza setka przed nami. Ja podejrzewam, że niektórzy już wcześniej zaliczyli klinika.
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
Nie kłóćcie się! Please...bobby-x pisze:Jak zwykle i w zeszłych latach i w tym 2013 roku widzę, że będzie to samo - pije Kuba do Jakuba. Mogę nic nie wrzucać, ma kupę własnej roboty firmowej.Piotr pisze:Bo sie chce pochwalic, ze zna wyniki
No to bardzo mnie cieszy ten utwór, chjociaż z Bitli głosowałem tylko na Eleanor (ale tak na 20 innych mógłbym zagłosować, gdyby tylko w zestawie były, a przede wszystkim na Głupca, którego bardzo mi brak).
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Gitarowe solo słoiku w ostatniej godzinie dopiero.
Może jakieś na cymbałki się zdarzy.barb42 pisze:Gitarowe solo słoiku w ostatniej godzinie dopiero.
Ja tradycyjnie zaliczamsłoik pisze:Balonik powiedział, że pierwsza setka przed nami. Ja podejrzewam, że niektórzy już wcześniej zaliczyli klinika.

- bobby-x
100 RE 9 LET IT BE ^ THE BEATLES (powrót nr 118 - ostatnio Top nr 16) 1970, 50 w ‘09
Myślę, że wcześniej także co nieco się w tych klimatach pojawibarb42 pisze:Gitarowe solo słoiku w ostatniej godzinie dopiero.