Gdyby chodziło o Florence, to na pewno nie byłoby tego cudzysłowuJulia pisze:Nieuważnie czytając, w pierwszej chwili pomyślałam o Florence i mało nie zemdlałam.gżegoż pisze:Coś na temat pani, która ma wielu "wielbicieli" na tym forum, a jej ostatni utwór przez prawie równo rok siedział w zestawie do głosowania(...) ale może z okazji jej wizyty w Polsce (...)
![]()

student pisze:Jane's Addiction miało piosenkę przez 28 tygodni łącznie z poczekalnią, a jednak nie słychać żadnego następcy Irresistible Force, podobnie jest ostatnio z Kazikiem
Od dawna mam takie same odczucia w stosunku do Sabatonukajman pisze:Nie było drugiego utworu z płyty Jane's, Luxtorpedy, Kazika czy nieco wcześniej Acceptu. Zabrakło też kolejnego Dżemu lub Comy (wprawdzie były po dwa single, ale pierwsze były ewidentnymi niewypałami). I bardziej mi przeszkadzają te moim zdaniem ewidentne braki niż obecność czwartego utworu Florence.

Z Luxtorpedą było bardzo podobnie (tylko że w tym przypadku po bardzo długim czasie coś dodali - ale naprawdę nie można było spróbować czegoś wcześniej?). A brak kolejnej Comy jest totalnym nieporozumieniem, podobnie jak tłumaczenie tego faktu. Kilka tygodni temu w trakcie listy Baron czytał maila od słuchaczki, która pytała się dlaczego nie ma w zestawie nowego singla i... Nie odpowiedział wprost "nie ma, bo...", ale wyraźnie dał do zrozumienia, że nie dodali dlatego, bo to "strasznie łupi". Ale pytam się dlaczego coś mocniejszego, "łupiącego" nie ma ostatnio prawa trafić na listę? "Transfuzja" też "łupiła", ale jakoś wpuszczono ją do zestawienia.
A przypomnijcie sobie, ile tygodni wspomniana Zaz była z ostatnią piosenką łącznie w Nieszczęśliwej Siódemce, poczekalni i na liściestudent pisze:Jane's Addiction miało piosenkę przez 28 tygodni łącznie z poczekalnią

Ponadto pamiętam, że kiedyś Balonik coś wspominał o możliwości dodania jeszcze jednego, niesinglowego utworu Adele z "21". O ile dobrze zrozumiałem, to czekał na propozycje od słuchaczy, który to powinien być. No i znowu nic