eee, aż tak mi na wygranej nie zależyku3a pisze:co to za pomoc jak wspomagasz też najgroźniejszą konkurencję

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
eee, aż tak mi na wygranej nie zależyku3a pisze:co to za pomoc jak wspomagasz też najgroźniejszą konkurencję
Zgadza się, ale...słoik pisze:Z czego wynika, że tekst w tym utworze (którego zupełnie nie pamiętam) jest z pewnością najsłabszą stroną.Adamsky pisze:1. Sade - LOVE IS FOUND
"I know my eyes already like you
Baby you, I know that love, love is found
Love is found......."
1. (-) PJ Harvey - THE GLORIOUS LANDtadzio3 pisze:Basia Stępniak-Wilk, Marta Honzatko i NiePerwersyjni - PEKAPE
A tam, jaka tam z REMu i Adeli najgroźniejsza konkurencja.Yacy pisze:Ale oddałem na R.E.M. Adelę i przede wszystkim na Band
Słabo.Adamsky pisze:Zgadza się, ale...
... jak ten słaby tekst jest "podany do konsumpcji"!
Z tego co kojarzę, to jeszcze 30 godzin temu nie znałaś tego nagrania. Szybko Cię złapało. No ale nie dziwię się.lady pisze:1. (N.) Moreland & Arbuckle - DON'T WAKE ME
ku3a pisze:co to za pomoc jak wspomagasz też najgroźniejszą konkurencjęYacy pisze:skoro mają być w piątek na pierwszym to muszę im w tym pomóc![]()
![]()