IV Polski Top Wszech Czasów (3.V.2011)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: IV Polski Top Wszech Czasów (3.V.2011)
Ma coś w sobie ten kawałek, zawsze mnie w melancholię wpędza.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
jaka ironia, sama prawdaKonradKombajn pisze:no no, taka ironiamara pisze:lady-fajny podpis

A podziękowania ślijcie do Roguca

A na tym utworze początkowo się nie poznałem. Dopiero jak wyciągnięto go na singla.krzychu78 pisze:#36. Edyta Bartosiewicz- Ostatni
I jak przez mgłę mój jedyny koncert Edyty sprzed 15 lat.
Jego nowy utwór (Szatany) jakby nie pasuje do tych słów.lady pisze:jaka ironia, sama prawdaKonradKombajn pisze:no no, taka ironiamara pisze:lady-fajny podpis![]()
A podziękowania ślijcie do Roguca

Mi cały top tak się kojarzykrysiron pisze:Ta piosneka kojarzy mi się z pewnym waznym momentem w moim życiu:(

Tilt, wspaniale.
Bo to są wszystko niezwykłe piosenki:)jeruki pisze:Mi cały top tak się kojarzykrysiron pisze:Ta piosneka kojarzy mi się z pewnym waznym momentem w moim życiu:(
#35. Tilt - Jeszcze będzie przepięknie
-
też tej piosenki nie lubię, ale "popowa" i 'do dyskoteki" to ona raczej nie jestCorleone pisze: Jego nowy utwór (Szatany) jakby nie pasuje do tych słów.

A co to teraz leci, bo nie znam ?
Tak:D "Jeszcze będzie przepięknie jeszcze będzie normalnie"krysiron pisze:Bo to są wszystko niezwykłe piosenki:)jeruki pisze:Mi cały top tak się kojarzykrysiron pisze:Ta piosneka kojarzy mi się z pewnym waznym momentem w moim życiu:(

- PaTToN
Nie spodziewałem się Tiltu tak wysoko, ale cieszę się bardzo 

- macor70
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001
zasłuchiwałem się w nim do obłędu... I stało się normalnieAjtek pisze:Tilt, wspaniale.

W moim odczuciu troche dziwny póki co ten Top.... ale jestem dobrej myśli:) Zapomniałem zagłosować , moze to dlatego:P
- mara
jeszcze będzie przepięknie jeszcze będzie normalnie z topami!
Raz, że ma fatalną dykcję, dwa, że nic nie rozumiem z tekstu. (a słów ze słuchu wyłapać to już zupełnie nie idzie)lady pisze:też tej piosenki nie lubię, ale "popowa" i 'do dyskoteki" to ona raczej nie jestCorleone pisze: Jego nowy utwór (Szatany) jakby nie pasuje do tych słów.Nie wiem jak z resztą płyty.
A co to teraz leci, bo nie znam ?

- KonradKombajn
- Kontakt:
" Popowa muzyka nie ma charakteru, nie zawiera treści i nie niesie ze sobą emocji, jest bez wyrazu i bez przekazu, tworzona pod nóżkę, do dyskoteki, mdła, nie wymaga kontemplacji i konfrontacji " - Piotr Rogucki
kontemplacji wymagają natomiast jego głębokie metafory 'herbata wzniosła krzyk'... jakie to jest wielkie przesłanie! hipokryta
kontemplacji wymagają natomiast jego głębokie metafory 'herbata wzniosła krzyk'... jakie to jest wielkie przesłanie! hipokryta

A ja zapomniałem na co głosowałem... zapomniałem sobie spisać :/krysiron pisze:Zapomniałem zagłosować , moze to dlatego:P
#34. Kult- Baranek
-
Witam. Nie mam z kim siedziec i sluchac topu, wiec pojawiam sie tu! Przygarniecie?
Również bardzo ją lubię. Niemniej uważam, iż czły czas jest aktualna.macor70 pisze:zasłuchiwałem się w nim do obłędu... I stało się normalnieAjtek pisze:Tilt, wspaniale.
Jakoś w tym roku chyba krótki termin był głosowania...jeruki pisze:A ja zapomniałem na co głosowałem... zapomniałem sobie spisać :/krysiron pisze:Zapomniałem zagłosować , moze to dlatego:P
- PaTToN
Zmieścić 35 piosenek w 3,5 godziny to chyba nie będzie wielki problem. Nie ma wielu długich piosenek
No chyba że wejdzie Rapsod, albo zaprzepaszczone siły
No chyba że wejdzie Rapsod, albo zaprzepaszczone siły

Proste... też sam słucham :]GrubySwiniak pisze:Witam. Nie mam z kim siedziec i sluchac topu, wiec pojawiam sie tu! Przygarniecie?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Przygarniemy !!GrubySwiniak pisze:Witam. Nie mam z kim siedziec i sluchac topu, wiec pojawiam sie tu! Przygarniecie?
- macor70
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001
bo kiedyś, dawno temu jak w sklepie pojawiła się dobra herbata to był krzyk i pęd do sklepu...KonradKombajn pisze:" Popowa muzyka nie ma charakteru, nie zawiera treści i nie niesie ze sobą emocji, jest bez wyrazu i bez przekazu, tworzona pod nóżkę, do dyskoteki, mdła, nie wymaga kontemplacji i konfrontacji " - Piotr Rogucki