bynajmniejku3a pisze:cieszę się, że bynajmniej jeszcze jedna osoba na to zwróciła uwagę

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
eee... wiem?anowika pisze:bynajmniejku3a pisze:cieszę się, że bynajmniej jeszcze jedna osoba na to zwróciła uwagę
A dla mnie nie byłoby w tym nic dziwnego.lady pisze:No bo co to za rock bez gitary ???
Czy coś podobnego nie przytrafiło się jakiś czas temi The Ting Tings?ku3a pisze:a czy ktoś mi może wyjaśnić jedną rzecz?
już nawet nie chodzi o to co myślę o "Wonderful Life", bo piosenek których nie trawię trochę jest, ale czemu do cholery niektórzy twierdzą, że to rock?!! czemu o tym Hurts piszą w Teraz Rocku?!! Czemu jeden z kolesi od nich wstawił ich do pierwszej dziesiątki rockowego podsumowania 2010? czemu Hurts jest puszczane w Eska Rock i w Antyradiu?!! ja to w ogóle bym się zastanawiał czy ich pod pop podpiąć (kurde, niezły zlepek do wymówienia) czy po prostu wrzucić pod disco. rock? jakieś jaja!
To może i ja włączę się do tej dyskusji o Hurts. Tak nawiasem mówiąc nie czaję strasznej popularności tej piosenki - ot przyjemny numer, którego kilka razy posłuchałem i więcej nie chciałem. Daleko mu było do mojej listy. Ale jak wspomniałeś to subiektywna kwestia.ku3a pisze:a czy ktoś mi może wyjaśnić jedną rzecz?
o, nie wątpię, bynajmniej nie przypadkiemku3a pisze:eee... wiem?myślisz, że przypadkiem użyłem tego słowa w odpowiedzi na zwrócenie uwagi o błędzie?
...
nie wszystko złoto co się świeci i nie wszystko dla lady co gitaroweanowika pisze:gitary są? - są, o zimie jest? - jest, a Lady nie głosuje![]()