30 (N) Prywatnie Ramona Rey gościłą u mnie 6 tygodni, docierajac do 19 miejsca. Niespodzianka??? Raczej nie - to konsekwencja tej fortepianowej wersji.
Riverside znów wielki przegrany. Szykuje się drugi 'Drops Of Jupiter (Tell Me)'. No a Ramonce się udało... ale nie zdziwiłbym się, jakby za tydzień wyleciała z hukiem.
zbyszu pisze:Koszmar??? A niby dlaczego? Dobrze, ze nie mamy wsrod nas żadnego Greka - nie poczuł by się najlepiej. Moje zdanie jest takie - turniej to turniej. Nie zdobywa się przypadkiem ME. Przecież to aż 6 meczy rozegranych. 6 przypadków??
to najgorsza druzyna jaka wygrala jakikolwiek turniej rangi mistrzowskiej. Murowanie bramy, oby tylko nie stracic i jedna z kilku akcji w ciagu calego meczu zakonczona bramka. Nie no, porazka.
ta Nelly za parę płyt będzie tworzyć chyba muzykę z kosmosu. Już widaćefekty, bo Maneater jest tak totalnie inne od "I'm Like A Bird"... a to dopiero 2 płyty minęły
zbyszu pisze:Koszmar??? A niby dlaczego? Dobrze, ze nie mamy wsrod nas żadnego Greka - nie poczuł by się najlepiej. Moje zdanie jest takie - turniej to turniej. Nie zdobywa się przypadkiem ME. Przecież to aż 6 meczy rozegranych. 6 przypadków??
to najgorsza druzyna jaka wygrala jakikolwiek turniej rangi mistrzowskiej. Murowanie bramy, oby tylko nie stracic i jedna z kilku akcji w ciagu calego meczu zakonczona bramka. Nie no, porazka.
I tak przez 6 meczów. Porażka? Raczej geniusz. A za to nagradza się ME.
I tak przez 6 meczów. Porażka? Raczej geniusz. A za to nagradza się ME.
Polska!!!
przyznajcie, ze byla oryginalna. gra sie na zwyciestwo, nie na styl hiszpanie nie sluchaja no i maja kakao a poza tym im ktos bardizje oryginalny tym lepszy