LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
Adamsky pisze:A ktoś z obecnych głosował na kartkach? Bo ja tak. Nawet książkę wygrałem w konkursie z wiedzy o liście z dedykacją od Niedźwiedzia (pierwsza część "Lista Przebojów Not.1-650"). Niedźwiedź napisał "Adamowi na pamiątkę. Marek Niedźwiecki."
ej, mi napisał dokładnie to samo, tyle że Marcinowi a nie Adamowi
wtedy jakoś nazwisko nie przeszkadzało mi w wygrywaniu nagród w Trójce...
Adamsky pisze:A ktoś z obecnych głosował na kartkach? Bo ja tak. Nawet książkę wygrałem w konkursie z wiedzy o liście z dedykacją od Niedźwiedzia (pierwsza część "Lista Przebojów Not.1-650"). Niedźwiedź napisał "Adamowi na pamiątkę. Marek Niedźwiecki."
Adamsky pisze:A ktoś z obecnych głosował na kartkach? Bo ja tak.
Ja również, ale chyba tylko kilka razy. Podobnie było z głosowaniem telefonicznym. Dopiero od czasów internetu głosuję regularnie, ale za to nie opuściłem żadnego tygodnia od paru ładnych lat.
uu to ja sie chyba musze poprawic ... az mi lyso ... i za kazdym razem jak moja piosenka spada to sobie obiecuje ze sie to wiecej nie powtorzy !!
No Doubt Wtedy kiedy było na liście wydawało mi się całkowicie komercyjne i na pewno na to nie głosowałem. Po latach jednak pozostał duży sentyment do tego utworu. No i teraz mi się bardzo podoba!
Pierwsza pięćdziesiątka to zawsze jest coś. Jak ja kibicowałem Pearl Jam, aby udało im się wejść do Top50 przed tym podsumowaniem. Z Just Breathe oczywiście
Czytam tak Wasze wpisy i naprawdę Was podziwiam, za tą Waszą wytrwałość w głosowaniu. Ja, już teraz bardzo rzadko głosuję i często się zdarza, że nie słucham listy. Po liście sprawdzam tylko notowanie!
meaosi pisze:panie Marku czy moznaby prosi takie wstawki z punktacja jak wczoraj wrzucal kolega Piotr ??
w pracy jestem i nie zawsze wszystko uslysze !!
Wszyscy chyba natenczas mamy albo pracę, albo szkołę... albo-co. Widocznie Piotr dzisiaj jest bardziej zajęty niż wczoraj.