Wczoraj nie było promocji w TuBaronie, a dziś zagrano tylko:
Jacek Skubikowski - JEDYNY HOTEL W MIEŚCIE
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
ja nie marudzę!!!Miszon pisze:A to ciekawe, że dodano. Ale tez dobrze. Nie będą Tomkki marudzić.
Ja podobnie jak kolega fajnex podałem alfabetycznie, a do podsumowania forumowiczów (bo się tego podjąłem), będę dawał od góry do dołu, czyli A.Majewska 50pkt., A W.Młynarski "Róbmy..." 1pkt. Chyba, że ktoś zaznaczy pozycje. Z ilością głosów będzie spore zamieszanie, bo przy 52 (chyba) głosujących na XV Top, w ilościach głosów na dany utwór były minimalne różnice. I prośba, jeśli ktoś jest już pewny swoich głosów, to zamieszczajcie je jak najszybciej. Po dodaniu głosów "fajnex-a" mamy już 98 utworów forumowiczów.bear pisze:a nie układamy tej pięćdziesiątki w kolejności? jeśli nie, to ja już dziś wieczorem będę mógł wkleić swoje głosy
A do kiedy można głosować?grzes pisze:Ja podobnie jak kolega fajnex podałem alfabetycznie, a do podsumowania forumowiczów (bo się tego podjąłem), będę dawał od góry do dołu, czyli A.Majewska 50pkt., A W.Młynarski "Róbmy..." 1pkt. Chyba, że ktoś zaznaczy pozycje. Z ilością głosów będzie spore zamieszanie, bo przy 52 (chyba) głosujących na XV Top, w ilościach głosów na dany utwór były minimalne różnice. I prośba, jeśli ktoś jest już pewny swoich głosów, to zamieszczajcie je jak najszybciej. Po dodaniu głosów "fajnex-a" mamy już 98 utworów forumowiczów.bear pisze:a nie układamy tej pięćdziesiątki w kolejności? jeśli nie, to ja już dziś wieczorem będę mógł wkleić swoje głosy
Że też nigdy jak jadę do lub ze szkoły nie słysze w tym radiu godnego uwagi? No prawie nigdy..Ale dziś miałem radochęYacy pisze:w RMF FM też promują Polski Trójkowy Top![]()
właśnie leci Mad Money - Na Twojej orbicieUtwór nie jest zastrzeżony dla Trójki
, ale dziwnie jakoś słyszeć w eremefce...
ja też nie słyszałem ... Muszę wyprostować... Kolega po cichu zmienił stację na lokalne Radio Elmateusz15 pisze:Że też nigdy jak jadę do lub ze szkoły nie słysze w tym radiu godnego uwagi?Yacy pisze:właśnie leci Mad Money - Na Twojej orbicieUtwór nie jest zastrzeżony dla Trójki
, ale dziwnie jakoś słyszeć w eremefce...
Niech będzie 30 kwietnia. Godzina 15:00.mateusz15 pisze:A do kiedy można głosować?
Nie chciałbym dokładać pracy koledze liczącemu, ale może komuś chciałoby się policzyć wyniki w wersji alternatywnej, tzn. każdy głos to 1 pkt. W ten sposób wyniki bardziej odzwierciedlałyby nasze głosy na Top Trójkowy. Przy identycznej ilości głosów jako drugi czynnik brałoby się pod uwagę ilość punktów, żeby nie tworzyć zbyt dużo pozycji podwójnych, potrójnych, itd.grzes pisze:Ja podobnie jak kolega fajnex podałem alfabetycznie, a do podsumowania forumowiczów (bo się tego podjąłem), będę dawał od góry do dołu, czyli A.Majewska 50pkt., A W.Młynarski "Róbmy..." 1pkt. Chyba, że ktoś zaznaczy pozycje. (...)bear pisze:a nie układamy tej pięćdziesiątki w kolejności? jeśli nie, to ja już dziś wieczorem będę mógł wkleić swoje głosy
mogę się tym zająćRobinson pisze:Nie chciałbym dokładać pracy koledze liczącemu, ale może komuś chciałoby się policzyć wyniki w wersji alternatywnej, tzn. każdy głos to 1 pkt. W ten sposób wyniki bardziej odzwierciedlałyby nasze głosy na Top Trójkowy. Przy identycznej ilości głosów jako drugi czynnik brałoby się pod uwagę ilość punktów, żeby nie tworzyć zbyt dużo pozycji podwójnych, potrójnych, itd.
Jeśli chcesz liczyć, to licz też "punktowo" (a ja wezmę sobie wolnebear pisze:mogę się tym zająćRobinson pisze:Nie chciałbym dokładać pracy koledze liczącemu, ale może komuś chciałoby się policzyć wyniki w wersji alternatywnej, tzn. każdy głos to 1 pkt. W ten sposób wyniki bardziej odzwierciedlałyby nasze głosy na Top Trójkowy. Przy identycznej ilości głosów jako drugi czynnik brałoby się pod uwagę ilość punktów, żeby nie tworzyć zbyt dużo pozycji podwójnych, potrójnych, itd.
jednak liczyłem że podzielimy się robotągrzes pisze:Jeśli chcesz liczyć, to licz też "punktowo" (a ja wezmę sobie wolne). Ilość głosów oddanych na dany utwór, jest akurat najłatwiej wygenerować.
Też uważam, że przyznawanie punktacji alfabetycznej nie jest dobrym rozwiązaniem.bear pisze:jednak liczyłem że podzielimy się robotągrzes pisze:Jeśli chcesz liczyć, to licz też "punktowo" (a ja wezmę sobie wolne). Ilość głosów oddanych na dany utwór, jest akurat najłatwiej wygenerować.
![]()
moim zdaniem przyznawanie punktów według kolejności alfabetycznej "odrobinę" wypaczy wyniki, dlaczego przykładowo Alicja Majewska ma dostać 50pkt a Wojciech Młynarski 1pkt?
Więc czuje się zluzowany. Nie przejmuj się krytyką, która pewnie na ciebie spadniebear pisze:po przemyśleniu sprawy: myślę że dałbym radę w pełni zluzować Grzesia i wziąć na siebie także klasyfikację punktową, jak się rzucać to od razu na głęboką wodę![]()
Jest coś takiego?Miszon pisze:712 T. Love T. LOVE, T. LOVE
Nawet jeśli wszystkie osoby ustawią konkretną kolejność, to i tak, jako ciekawostka, można by dodatkowo obliczyć głosy po 1 punkcie.Miszon pisze:To ma sens. Popieram. Chyba że te osoby jeszcze zmienią kolejność (niekoniecznie podając miejsca, tylko po prostu przestawiając utwory).
taką klasyfikację także zrobię.Robinson pisze:Nawet jeśli wszystkie osoby ustawią konkretną kolejność, to i tak, jako ciekawostka, można by dodatkowo obliczyć głosy po 1 punkcie.