Pokój rzecz chwalebna, ale może nie w tej formie Zła nie jest, ale na podium jej nie widzę W tamtym roku miała taką piękną piosenkę w preselekcjach, szkoda, że nie wygrała na Białorusi...
Zbyszu, coraz bardziej mnie zaskakujesz!
No, a teraz Estelka - zdążyła mi się już i spodobać i bardzo szybko znudzić...
No proszę, 3 nagrania z poczekalni na mojej koszmarliście! Tak jeszcze nigdy nie było... Ale to dobrze, bo trzydziestki będzie się słuchało z przyjemnością
prz_rulez pisze:Pokój rzecz chwalebna, ale może nie w tej formie Zła nie jest, ale na podium jej nie widzę W tamtym roku miała taką piękną piosenkę w preselekcjach, szkoda, że nie wygrała na Białorusi...
Co do Eurowizji - utwór reprezentujący w zeszłym roku Izrael dostał się nawet na moją listę Głównie za świetny tekst, ale też ze względu na wartość humorystyczną
Yes yes yes...Mówicie co chcecie, ale to jedne z bardziej wstrząsających emocji muzycznych w roku. Rok w rok nie pozostaje obojetny POLKIM reprezentantom
Isis - 3maj sie!!!
!
mi sie tylko glosowanie podoba, a w tym roku tak jak na euro tak i na eurowizji kibicuje Francji, bo tak samo jak Iris, sklad naszej reprezentacji to tez skandal.
Nieststy od kilku lat organizatorzy "okradli" nas z emocji miejsc 4-10 i pozwalają na ogłaszanie tylko czołowej trojki. Szkoda....
No 3mamy te....kciuki,a tak na marginesie kto bedzie podawal punkty z audio tele z Warszawy? Zyczylbym sobie zeby to juz nie byl Orlos...uwielbiam go w Teleexpresie ale tu wychodzil zawsze tak sztywniacko ze po prostu Koszmar...ale chyba juz rok temu punkty przedstawiala Ewelinka Kopic jesli sie nie myle??
ksch pisze:Co do Eurowizji - utwór reprezentujący w zeszłym roku Izrael dostał się nawet na moją listę Głównie za świetny tekst, ale też ze względu na wartość humorystyczną
Mi się Teapacks podobali, dopóki nie usłyszałem ich na żywo..
A teraz w końcu coś ciekawego
Ostatnio zmieniony sob maja 24, 2008 7:42 pm przez prz_rulez, łącznie zmieniany 1 raz.
drwycior pisze:
No 3mamy te....kciuki,a tak na marginesie kto bedzie podawal punkty z audio tele z Warszawy? Zyczylbym sobie zeby to juz nie byl Orlos...uwielbiam go w Teleexpresie ale tu wychodzil zawsze tak sztywniacko ze po prostu Koszmar...ale chyba juz rok temu punkty przedstawiala Ewelinka Kopic jesli sie nie myle??
Chyba nie, ale w tym roku mamy Brzózkę Oby tym razem nie było kwadratowego angielskiego... Wiem, wiem, akcent podobno nie jest ważny, ale mnie to po prostu drazni
zbyszu pisze:Nieststy od kilku lat organizatorzy "okradli" nas z emocji miejsc 4-10 i pozwalają na ogłaszanie tylko czołowej trojki. Szkoda....
Tak, to jest bardzo emocjonujące!!!
No właśnie mnie to nie nudzilo i na dodatek lepiej moglem sobie przeanalizowac kto na kogo glosuje
Dokąłdnie. Własnie tego żałuje. A teraz w 1-2 sek doliczają komputerowo punkty i w ogólnie pstrokatej tablicy trudno ejst sie zorientowac kto dostał głos...
zbyszu pisze:Nieststy od kilku lat organizatorzy "okradli" nas z emocji miejsc 4-10 i pozwalają na ogłaszanie tylko czołowej trojki. Szkoda....
Tak, to jest bardzo emocjonujące!!!
No właśnie mnie to nie nudzilo i na dodatek lepiej moglem sobie przeanalizowac kto na kogo glosuje