Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Czy 12-go września był dodatek o liście, mam ten numer wydanie warszawskie i nie znalazłem, czy mogło się zdarzyć, że kupiłem niekompletny "Polska - The Times" ??
W dzienniku "Polska - The Times" 5 września dodatek był, przynajmniej w wydaniu warszawskim. 12-ego nie było ponieważ zmieniła się cała zawartość dziennika i "zapomniano - pominięto" LP3. Brakuje mi z 15 sierpnia kiedy balowaliśmy w Mucznem Czy ktokolwiek 15.08 namierzył, kupił i zachował dla potomnych?
kocin pisze:mam prosbe
czy ma ktos z Was dzisiejszy (05.09) kacik o liscie i moze wrzucic do sciagniecia ?
u mnie dzis wyjatkowo nie bylo dodatku
dzieki z gory
bobby-x pisze:Czy 12-go września był dodatek o liście, mam ten numer wydanie warszawskie i nie znalazłem, czy mogło się zdarzyć, że kupiłem niekompletny "Polska - The Times" ??
zaryzykuję odpowiedź
Ja kupuję, podczytuję, wycinam, składam w specjalną teczkę ten tego piątkowy codziennik "Polska - The Times", w bałtyckim ma inną szatę graficzną a szkoda bo powinno być to "wklejane" do gazety jako plik graficzny z identyczną szatą.
W ostatnim numerze Balonik bardzo polecał SZUKAŁEM CIĘ WŚRÓD JABŁEK. Ach gdyby tak na pierwszym w lp3...
bobby-x pisze:
Ja kupuję, podczytuję, wycinam, składam w specjalną teczkę ten tego piątkowy codziennik "Polska - The Times", w bałtyckim ma inną szatę graficzną a szkoda bo powinno być to "wklejane" do gazety jako plik graficzny z identyczną szatą.
...
Dzięki za odpowiedz. No u Ciebie to Dziennik Bałtycki - The Times, więc i szata graficzna nieco inna...choć ten sam wydawca...Ale sprzedaż leci...
denerwuje mnie w tej wersji forum brak możliwości otrzymywania na maila informacji że ktoś coś odpowiedział. Jedyne wyjscie zapisywać na kartce co gdzie pisałem i czy ktos coś odpowiedział.
Mogę przyskanić wycinki z prasy tylko które?? Ale nie wrzucę ich na stronę bo znowu zapomniałem "jak to sie robi", mogę podesłać je na maila dobrej duszy, która ewentualnie je tu wklei.
Czy w okresie świąteczno-noworocznym ktoś zauważył listę w gazetach? była 2 stycznia a poprzednią mam 19 grudnia czy w okolicach 27 grudnia też był kącik lp3?