Mr. Dark pisze:Oj słychać jak Melua nie wyrabia się głosowo
Posłuchaj ją w duecie z Evą Cassidy - tam dopero słychac różnicę. Ale Katie jest przynajmnej szczera - jak spiewa tak śpiewa - bo już taką Avril L. podciągaja komputerwo.
Panie Piotrku - super ta przerwa. Ale heca - Lista w formie@!@!!!!!!
Ostatnio zmieniony sob kwie 19, 2008 7:39 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.
zbyszu pisze:Powiedzcie szczerze! Czy taka Poczekalnia nie ejst ciekawsza? Emocjonująca, zmienna, jak Lista Przebojów?
ja osobiście wolę taką własnie formę.
jednak prezentowanie nowości jest też ważne - może już nie dla nas tu, bo chomik Sebastiana jest dobrze zaopatrzony - ale dla tych, którzy do niego dostępu nie mają/nie znają.
więc mam dylemat w tym względzie.
Chyba popełnili błąd wrzucając tą Katie do zestawu. Myślę, że Mary Pickford miałaby szansę dostać się do 30, a tak ludzkośc szybko przerzuciła się na tą i teraz klapa.
A u Niedźwiedzia chyba jakaś alternatywna wersja, bo tam nie ma Smolika.
po pierwszym zaskoczeniu brakim nowości, jestem jak najbardziej za!!! Bo tak naprawdę to szkoda mi tylko "konkursu Kajmana".
A Riverside to sobie posłuchałem juz w ciągu dnia
neon.ka pisze:ja osobiście wolę taką własnie formę.
jednak prezentowanie nowości jest też ważne - może już nie dla nas tu, bo chomik Sebastiana jest dobrze zaopatrzony - ale dla tych, którzy do niego dostępu nie mają/nie znają.
100% zgody. [a mojego chomika można łatwo -za łatwo?- znaleźć wpisując "zestaw lp3" w google.]
zbyszu pisze:Powiedzcie szczerze! Czy taka Poczekalnia nie ejst ciekawsza? Emocjonująca, zmienna, jak Lista Przebojów?
ja osobiście wolę taką własnie formę.
Nie musisz miec dylematu! Przecież Pan Piotrek ma 5 razy w tygodniu (!!!) około 15 minutowy kacik Listowy!!!
Moze więc grać w godz. ok 11.30-11-42 ze 3 nowości a na koniec (godz. 11.42-11.45) utwór z Top 5!
W ten sposób w tygodniu mamy czas aby zagrać 15 nowości !!! i Top 5. Ot taki pomysł!!!
Straszne! Czyżby kolejny Travis miał wejść do 30. A jedyny nadający się do słuchania z poczekalni nie wyszedł. Ten wprawdzie ma coś w sobie, ale tłuczka mogliby sobie zmienić na lepszego. Znowu rytm słonia.
neon.ka pisze:ale pewnie nie wszystkim by się chciało. trzeba czasem podać na tacy [czyt: na antenie].
Wiem, wiem, ale od tego właśnie powinno być Zapraszamy do Trójki.
Popołudniowe ZD3 kiedyś prawie w całości bylo ogrywane nowościami z Trójki i z Listy (ze słynnym jinglem tadadam tadadam tadadam) a piatek był zarezerwowany dla muzyki z kategorii "Yesterday"
zbyszu pisze:Statyczna??? Mówisz o tej przerwie na PAK-ę
Nie. O tym, że musiałem koncentrować się i uważać, żeby czegoś nie zgubić. A teraz zero adrenaliny.
Szczerze to nie rozumeime...Bardziej emocjonujace było to, jak Pan Piotr gubił jakieś pozycje na Liście albo w tempie ekspresowym podawał miejsca 31-34 na 15 sekund przed Serwisem Trójki????? Gubili sie Fachowcy Listy czyli Forowicze - a jak sie miał czuć zwykły Słuchacz, których jest 10000kroć więcej???