1. LOVE LOVE LOVE - Lenny Kravitz
2. WHITEBOY - James
3. I'M YOURS - Jason Mraz
4. FAST CAR - Wyclef Jean feat. Paul Simon
5. SWEET ABOUT ME - Gabriella Cilmi
6. AMERICAN BOY - Estelle
na 50. I WILL BE WITH YOU (WHERE THE LOST ONES GO) - Sarah Brightman i Andrzej Lampert
myślałem, że na ogólnoświatowej płycie będzie ten duet, ale chyba w wydaniu polskim to się pojawi. Na świecie Sarah zaśpiewa to z wokalistą KISS - Paulem Stanleyem
Dziś bezkonkurencyjnie wygrał Gedeon J. A dalej...
1. LOVE LOVE LOVE - Lenny Kravitz
2. I'M YOURS - Jason Mraz
3. WHITEBOY - James
1. I'M YOURS - Jason Mraz
2. SWEET ABOUT ME - Gabriella Cilmi
3. AMERICAN BOY - Estelle
5. LOVE LOVE LOVE - Lenny Kravitz
6. WHITEBOY - James
jotem3 pisze:na 50. I WILL BE WITH YOU (WHERE THE LOST ONES GO) - Sarah Brightman i Andrzej Lampert
myślałem, że na ogólnoświatowej płycie będzie ten duet, ale chyba w wydaniu polskim to się pojawi. Na świecie Sarah zaśpiewa to z wokalistą KISS - Paulem Stanleyem
No, no, no...
W Polsce ukaże się rozszerzona wersja płyty „Symphony”, na której usłyszymy znakomity duet „I Will Be With You (Where The Lost Ones Go)” w wykonaniu Sarah Brightman i Andrzeja Lamperta – na co dzień związanego z zespołem PIN.
Umiejętności wokalne piosenkarza spotkały się ze znakomitą opinią Sarah, Artystka komentuje: “I Will Be With You” to piosenka, która dla wokalisty jest prawdziwym wyzwaniem. Trzeba mieć naprawdę dużą skalę by okiełznać ten utwór! Andrzej sięga tutaj wyżyn - w jego wykonaniu piosenka jest przesycona wielkimi emocjami i uczuciem. To zdecydowanie głos na światowym poziomie i jestem bardzo zadowolona z rezultatu nagrania."
Polska jest do tej pory jedynym krajem, który uzyskał akceptację Artystki na wydanie wzbogaconej o dodatkowy duet wersji albumu „Symphony”.
1. I'M YOURS - Jason Mraz
2. LOVE LOVE LOVE - Lenny Kravitz
3. SWEET ABOUT ME - Gabriella Cilmi
4. AMERICAN BOY - Estelle
5. WHITEBOY - James
6. FAST CAR - Wyclef Jean feat. Paul Simon
1. WHITEBOY - James
2. LOVE LOVE LOVE - Lenny Kravitz
3. FAST CAR - Wyclef Jean feat. Paul Simon
4. I'M YOURS - Jason Mraz
Słucham listy od początku chyba po raz pierwszy od czasu ferii.
Bardzo mi się nie podoba ten sobotni termin...
Mam nadzieję, że najwyższa nowość sprzed tygodnia nie była tylko przypadkowym odstrzałem.