Fryderyki 2008
Ich kilkoro. Tomasz Lis na żywo -debata znów o kościele, z udziałem miedzy innymi Prałata Jankowskiego. Jak tak patrze na te debaty to nie wyobrażam sobie mnie siedzącego w studiu za kilka lat i biorącego udziału w dyskusji na niskim poziomie, coś ta politologia nie wypali chyba -tak trochę poza tematem
Wiecie co mi sie najbardziej muzycznie podobało? Jingiel towarzyszący Panu Markowi 
No i ciekawostka specjalnie na dziś - Wojtek Powaga i Przemek Myszor + Tomek Makowiecki - MakowicBand
niezłego czadu dali chłopaki.
Dźwięki prawie jak Myslo i wokal Tomka - to naprawde było fajne!

No i ciekawostka specjalnie na dziś - Wojtek Powaga i Przemek Myszor + Tomek Makowiecki - MakowicBand

Ostatnio zmieniony pn kwie 07, 2008 10:33 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
O tak, wspaniale zrowerowali przebój Edwina Collinsa. Ucieszyłabym się gdyby ten utwór zastąpił "Ostatnie Wspólne Zdjęcie" na LP3.Martyr pisze:No i ciekawostka specjalnie na dziś - Wojtek Powaga i Przemek Myszor + Tomek Makowiecki - MakowicBandniezłego czadu dali chłopaki.
Nowe czadowe "A Girl Like You" - fajnie gdyby sie pojawiło na LP3.IZA pisze:O tak, wspaniale zrowerowali przebój Edwina Collinsa. Ucieszyłabym się gdyby ten utwór zastąpił "Ostatnie Wspólne Zdjęcie" na LP3.
A moze bedzie tez na liście Marka Niedźwieckiego? w końcu był świadkiem tego wykonania na żywo

- tadzio3
- Kontakt:
Fryderyki były, jakie były. Dobrze, że w ogóle były transmitowane. Kayah rzeczywiście była pomyłką. A Niedźwiedź jak zwykle świetnie. Akurat na te momenty czekałem najbardziej- no i ta wspomniana muyczka w tle, jakie to było przyjemne uczucie
Wyniki mnie w zasadzie nie zaskoczyły, orócz zwycięztwa Raz, Dwa, Trzy jako gruę roku oraz wokalsisty Tomka Lipnickiego.
"Jozin z Bazin" bardzo fajnie wyszedł
Z innch występów to chyba Raz Dwa Trzy najbardziej mi się podobał.
Szkoda, że np taki Happysad nie był zauważony...

Wyniki mnie w zasadzie nie zaskoczyły, orócz zwycięztwa Raz, Dwa, Trzy jako gruę roku oraz wokalsisty Tomka Lipnickiego.
"Jozin z Bazin" bardzo fajnie wyszedł

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Dobrze to ująłeś. Organizatorzxy muszą jeszcze sporo popracować, bo była masa potknięć. Kayah beznadziejna, Niedźwiedź świetny (chociaż trochę przesadzał z tą reklamą Złotych PRzebojów, ale przynajmniej robił to w zabawny sposóbtadzio3 pisze:Fryderyki były, jakie były. Dobrze, że w ogóle były transmitowane. Kayah rzeczywiście była pomyłką. A Niedźwiedź jak zwykle świetnie. Akurat na te momenty czekałem najbardziej- no i ta wspomniana muyczka w tle, jakie to było przyjemne uczucie![]()
"Jozin z Bazin" bardzo fajnie wyszedł![]()

Nagrody ogólnie OK przydzielone (poza niektóymi zamieszaniami między kategoriami poetycka/pop/alternatywa). Może trochę za dużo dla Heya. Pozytywnie zaskoczyły nagrody dla Raz Dwa Trzy.
PS. Raz Dwa Trzy dostały już kiedyś nagrodę za alternatywę (bodajżę "Talarzyk 2000"), tym razem za pop - niezły przeskok

- tadzio3
- Kontakt:
A mam tez taką małą teorię dotycząca wyboru odkrycia roku. Otóż komisji, która wybierała w tym wypadku było ciężko podjąć decyzję, bo z jednej strony z miłą chęcią by pominęli Feel w swoim wyborze, z drugiej gdyby tego nie uczynili dużo osób oskarżyło by ich o jawną dyskryminację tego zespołu. Mówiąc obiektywnie Feel w ostatnim roku zdobył niebywałą popularność wychodząc z nikąd. W tej sytuacji aby nie wybierać tego Feel postanowiono oddać decyzję w ręce widzów i dzięki temu zostali wybawieni od podejmowania tej karkołomnej decyzji.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
łoj, ale to w czasie gali?! kurcze, Powaga ze swoją gitarą zawsze mnie rozwalaMartyr pisze:No i ciekawostka specjalnie na dziś - Wojtek Powaga i Przemek Myszor + Tomek Makowiecki - MakowicBandniezłego czadu dali chłopaki.

a jeszcze bardziej, że nie słyszałam

- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Ano raczej nieIZA pisze:A wygrali ci, których się obawialiśmy. Pan kierowca z lubelskiego PKS-u co wozi Mateusza15 nie będzie chyba zadowolony

Fryderyki no cóż, słyszałem że ma być to super gala na miere tych brytyjskich yy nawet w stenej częścia taka nie była. Dobrze że są takie nagrody, trzeba doceniać prawdziwe talent. Ale czemu musi to prowadzić Kayah (:|) Pan Marek bardzo ajnie, totalne przeciwieństwo Kayah ;] "Zbałaganiona" trochę ta gala, prowadząca przerywała i nie wiedziali kto gdzie ma isc...i żeby nie zagrała Nosowska lub Hey