adr pisze:1. 34 osoby głosowały, a mimo to jest remis w jednej z kategorii zamkniętych - no to naprawdę ostra walka trwa. Ciekawe o kogo konkretnie chodzi?
2. Kajman, a jaka jest największa przewaga?
Akurat tam, gdzie jest remis, to nie jest aż tak walka zacięta, bo jest 11:11, a reszta towarzystwa w tyle. Moim zdaniem bardziej zażarty bój jest tam gdzie to wygląda 9:8:8, a już najbardziej 8:7:6:6.
2. Największa przewaga to 21:6.
Przy okazji w kategoriach otwartych jest od 10:1 do 2:1.
Uffff! No to jeszcze ja rzutem na taśmę załapałem się na głosowanie, dosłownie w ostatniej chwili, bo przecież jutro o tej porze wszystko będzie już wiadome!
W sumie to zależy, czy bierzemy pod uwagę tylko osoby, które się dzisiaj zarejestrowały
Bo z tego, co widzę, dzisiaj zarejestrowała się jedna osoba i 13 spambotów...
Wczoraj wieczorem zagłosowało 5 osób, z czego 4 po 19, a piątą musiałbym sprawdzić. I wszystko to są nasi forumowicze od dłuższego już czasu.
Czyli razem głosowało 39 osób i sytuacja w większości kategorii zaczęła wyglądać jaśniej.
Ciekawe jest to, że w jednej z kategorii, w której wszystko wyglądało na pozamiatane jeden z kandydatów dostał 4 kolejne głosy i dogonił zdecydowanego (jak to przedtem wyglądało) lidera.
Muszę przyznać, że neon.ka bezbłędnie odczytała sens jednego z moich komentarzy.
[quote="adr"][/quote]KATEGORIE OTWARTE - każdy sam wybiera na co chce zagłosować: -NAJLEPSZY POLSKI TELEDYSK
Ja cię chyba za ten myślnik (i następne) zabiję. Przy sprawdzaniu mam dodatkową robotę przy ich usuwaniu.
kajman pisze:
Ja cię chyba za ten myślnik (i następne) zabiję. Przy sprawdzaniu mam dodatkową robotę przy ich usuwaniu.
A pisałeś żeś wegetarianin.....
Ależ ja wcale nie napisałem, że zamierzam zjeść adra.
Właśnie jestem w trakcie sprawdzania po najtrudniejszej części czyli łączeniu haseł z wykonawcami na excelu. Złapałem się na razie na 3 błędach (jeden z nich muszę jeszcze sprawdzić).
Na razie sytuacja wygląda tak, że są po dwa remisy w kategoriach otwartych i zamkniętych (po jednej jeszcze do sprawdzenia).
Na szczęście zniknęło największe niebezpieczeństwo: że w jednej z kategorii będziemy mieli nagrodę dzieloną na kilkanaście propozycji. Teraz już jest tam wyraźny lider (aż 3 oddane głosy).
adr pisze:Już tylko nieco ponad 2 godziny zostały. Czy faworyci wygrają? Czy będą niespodzianki? Napięcie narasta, rozstrzygnięcie niedługo.
kurcze, nie będzie mnie tu wtedy . jakoś mi się zdawało, że to koło 22:00...
no nic, awansem jasnowidzącym napiszę, że cieszę się z wyników trzeciej od końca i ostatniej kategorii otwartej!!! . [zobaczymy, czy się potem wycofam ].
Emocje zaczynają sięgać zenitu...
Powiem tak: w pewnej kategorii jest praktycznie 83% szans na to, że będę zadowolony, a teoretycznie 50% /bo albo będę zadowolony, albo nie /
Nie bardzo pamiętałem o co chodzi z tym Józkiem i sprawdziłem:
Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz,
Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika,
Daj się sobą nacieszyć, nacieszyć, nacieszyć,
I siedem razy zgrzeszyć, i zgrzeszyć, i zgrzeszyć...