heh, "Wlos to wlos", "Zrobmy bank", "Poniedzialek", "Czuje ze ja musze", sama klasykaMiszon pisze:(...)oraz (ale to dla prawdziwych zawodowców) kaseta z "Fankofilem" Blendersów (a szczególnie jej pierwsza strona). To był dopiero mega czad!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
heh, "Wlos to wlos", "Zrobmy bank", "Poniedzialek", "Czuje ze ja musze", sama klasykaMiszon pisze:(...)oraz (ale to dla prawdziwych zawodowców) kaseta z "Fankofilem" Blendersów (a szczególnie jej pierwsza strona). To był dopiero mega czad!
Ale czad! I mnie się udzieliło wspominanieku3a pisze:heh, "Wlos to wlos", "Zrobmy bank", "Poniedzialek", "Czuje ze ja musze", sama klasykaMiszon pisze:(...)oraz (ale to dla prawdziwych zawodowców) kaseta z "Fankofilem" Blendersów (a szczególnie jej pierwsza strona). To był dopiero mega czad!
. Ja jeszcze bardzo lubie z drugiej strony "Banan i drzewo".
Heh! A owszemMartyr pisze:Ale czad! I mnie się udzieliło wspominanieku3a pisze:heh, "Wlos to wlos", "Zrobmy bank", "Poniedzialek", "Czuje ze ja musze", sama klasykaMiszon pisze:(...)oraz (ale to dla prawdziwych zawodowców) kaseta z "Fankofilem" Blendersów (a szczególnie jej pierwsza strona). To był dopiero mega czad!
. Ja jeszcze bardzo lubie z drugiej strony "Banan i drzewo".
![]()
JUż nie taki nowy bo bodajze ze I 2007jotem3 pisze: 2/ nowy Jason Mraz z amerykańskiego serialu Ugly Betty
http://www.youtube.com/watch?v=jb6rFkELNag
pozdrawiam
jacek
hmm jakby to powiedziećku3a pisze:hehe, oczywiscie, ze chodzilo mi o ogol forumowiczow![]()
fajnie by bylo, co nie?
swoja droga, ciekaw jestem ile osob tutaj ma na to szanse, tzn. ile osob wysylalo sezamki przez 3 tygodnie.
Myślę, że skoro tu wrzucuił, to ewidentnie jest zestaw, szczególnie że 1-9 są w zestawie do głosowanie, a zamiast 10 zagłosuje na Twojego humpsa.ku3a pisze:Zbyszu, czy mam to traktowac jako Twoj zestaw? Na razie zakladam, ze nie, bo sa tu piosenki ktorych nie ma w zestawie do glosowania. Rozumiem, ze tylko pokazujesz wyniki Radioaktywnej.
Ja przez wiele lat opierałem się przed kupnem komórki. Poddałem się dopiero w 2004 r. Potem przez 3 lata opierałem się konkursom SMS-owym. Dopiero teraz się poddałem.Gary pisze:Wstyd się przyznać, bo jestem stałym bywalcem forum, ale nigdy jeszcze nie brałem udziału w żadnym konkursie sms-owym i w tym niestety nie wysłałem żadnego sezamka.
Nie - to był komentarz do "nowego" J. Mrazaku3a pisze:Zbyszu, czy mam to traktowac jako Twoj zestaw? Na razie zakladam, ze nie, bo sa tu piosenki ktorych nie ma w zestawie do glosowania. Rozumiem, ze tylko pokazujesz wyniki Radioaktywnej.zbyszu pisze:Radioaktywna Lista Przebojów not. 922 z 22 VII 2007