Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)
A u mnie w pracy zablokowali niedawno youtube .
Poki co wydaje mi sie, ze jesli nie bede musial dokonywac wyboru, to raczej dlatego, ze cos z tej dwojki wywala z zestawu...
Mi się nie podoba na razie ta nowa propozycja Iry...Jak na ten zespół to wręcz słaba piosenka... Co się dziwić, jak premiere miał gdzies tydz temu na Rmfie No może się jeszcze przkonam
mateusz15 pisze:Mi się nie podoba na razie ta nowa propozycja Iry...Jak na ten zespół to wręcz słaba piosenka... Co się dziwić, jak premiere miał gdzies tydz temu na Rmfie No może się jeszcze przkonam
To wszystko usprawiedliwia, dla jakiego odbiorcy sa takie nagrania. Szkoda, bo na poczatku lat 90-tych Ira grała całkiem swieżo
1. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
2. WHEN YOU'RE GONE - Avril Lavigne
3. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
4. BEDE Z TOBA - Katarzyna Groniec
5. CISZA I WIATR - Artur Rojek
6. WORKING CLASS HERO - Green Day
7. CLOSER - Travis
8. ERA RETUSZERA - Nosowska
9. MLODA URODA - Basia Gasienica-Giewont
10. IN GOD'S HANDS - Nelly Furtado
Pierwsze miejsce bez zmian. Na 2 nieoczekiwany awans Linkin Park. Kasia Nosowska powraca do 5. A w całej 20 aż +6 zyskuja Bracia
1. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy (1.)
2. WHAT I'VE DONE - Linkin Park (5.)
3. CISZA I WIATR - Artur Rojek (2.)
4. BEDE Z TOBA - Katarzyna Groniec (4.)
5. ERA RETUSZERA - Nosowska (7.)
6. CLOSER - Travis (6.)
7. WORKING CLASS HERO - Green Day (3.)
8. WHEN YOU'RE GONE - Avril Lavigne (9.)
9. MLODA URODA - Basia Gasienica-Giewont (10.) 10. HUMANITY - Scorpions (N)
11. (YOU WANT TO) MAKE A MEMORY - Bon Jovi (14.)
12. HEY NOW NOW - The Cloud Room (13.)
13. IN GOD'S HANDS - Nelly Furtado (8.)
14. JESZCZE RAZ - Bracia (20.)
15. MY HUMPS - Alanis Morissette (11.)
16. MOTOREK - Grzegorz Turnau (12.)
17. JEDNA TAKA SZANSA NA STO - Strachy Na Lachy (19.)
18. ZNÓW WSZYSTKO POSZLO NIE TAK - Myslovitz (15.)
19. W SRODKU MYSLI - Kasia Stankiewicz (16.)
20. RAZEM ZESTARZEJMY SIE - Karolina Kozak (N)
wypadaja:
18. HEY YOU - Madonna
17. U MISSING - Smolik & Victor Davies
Mi sie glosy Ady i mateusza15 nie podobaja chba kazdy wie dlaczego az 9 piosenek w pierwszej dziesiatce sie pokrywa a na dodatek nelly jest u mateusza na 12 i to jest dziwne.
I nie chce nikogo oskarzac dwa tekie same glosowania nastepuja jedno po drugim . Jaki jest tego prawdopodobienstwo. Na dodatek Ada ma tylko 13 postów
Czy ktos tu sprawdza ip jak nie to zaraz mozemy pobic rekord glosowania.
No ciekawe.
Jeśli oni się tym zainteresują, to wynik Skorpionów może być dużo lepszy od zeszłotygodniowego Blonde Redhead.
A gdyby tak fani Scorpions okazali się tak zorganizowani jak fani Akurat, to ...
marsvolta pisze:Mi sie glosy Ady i mateusza15 nie podobaja
Może to rodzeństwo.
Mnie się nie podoba głos Ady, bo nie ma tam Humanity.
moze i rodzenstwo kto wie. W takim razie mam szczecie bo mam dwie siostry i brata i tez sluchaja listy. I moze jes te namowie na takie glosowanie a wtedy to 40 glosow dla Teenagers bedzie zawsze niezle co??
akurat lubie ten zespół w jakims sesnie zastapil mi Kult
bowiem uważam ze Kazik wraz z Kultem nie nagrał dobrej płyty od Dekady od 10 lat i czasu Ostatecznego Krachu jedynie pojedyncze piosenki miały sens smutne ale prawdziwe
Gdyby Kult spiewał rtepertuar Akuratu ze swoja wyrobioną marka
kazdy numer byłby na pierwsyzm miejscu listy lub bardzo wysoko
1. NO CARS GO - Arcade Fire -
2. JEDNA TAKA SZANSA NA STO - Strachy na Lachy +3
3. BAJKA, ŻE TO JA - Miecz Szcześniak +8
4. ZNÓW WSZYSTKO POSZŁO NIE TAK - Myslovitz +4
5. CISZA I WIATR - Artur Rojek +5
6. HEY NOW NOW - The Cloud Room -4
7. RUNNING UP THAT HILL - Placebo -3
8. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek -5
9. RELEASE ME - Laura -2
10. RAINBOWARRIORS - CocoRosie -4
11. MAP OF THE PROBLEMATIQUE - Muse +3
12. MY HUMPS - Alanis Morissette +4
13. ICKY THUMP - The White Stripes +2
14. SELFISH JEAN - Travis +8
15. 2 000 000 GŁOSÓW - El Dopa -4
16. THE HEINRICH MANEUVER - Interpol +2
17. THE FUNERAL - Band Of Horses +2
18. TYLKO NAJWIĘKSI - Akurat +3
19. TARANTULA - The Smashing Pumpkins -2
20. PIF PAF - Kobiety N
21. RAZEM ZESTARZEJEMY SIĘ - Karolina Kozak N
22. BĘDĘ Z TOBĄ - Katarzyna Groniec P
23. BLINDED BY THE LIGHT - Bruce Springsteen +1
24. ERA RETUSZERA - Nosowska -11
25. FLUORESCENT ADOLESCENT - Arctic Monkeys -5
Ostatnio zmieniony śr lip 18, 2007 3:53 pm przez szakal35, łącznie zmieniany 1 raz.
Może to rodzeństwo.
moze i rodzenstwo kto wie. W takim razie mam szczecie bo mam dwie siostry i brata i tez sluchaja listy. I moze jes te namowie na takie glosowanie a wtedy to 40 glosow dla Teenagers bedzie zawsze niezle co??
Spokojnie
Tak jesteśmy rodzeństwem. Nikogo nie namawiałem żeby się logował dla głosowania A to, że mamy podobny gust to już chyba mamy to w genach i zapewniam Cię, że nie tylko w muzyce ale w wielu innych sprawach/rzeczach. Rzeczywiście drugi raz pod rząd zagłosowaliśmy, ale tylko z tego względu, że zauwazyłem ze ona głosuje to powiedziałem "daj to i ja teraz zagłosuje" coby pozniej nie zapomnieć.
Ona równiez słucha listy, ma swoje konto i sama zaproponowała, że sie zaloguje. Z powodu braku czasu pewno się i nie wypowiada zbytnio...
To chyba tyle co mogę powiedzieć w tej kwestii
1 BEDE Z TOBA - Katarzyna Groniec (Luna Music)
2 SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy (Blix Street)
3 MOTOREK - Grzegorz Turnau (EMI)
4 JESTESMY NA WCZASACH - Raz Dwa Trzy (Polskie Radio)
5 BIG WHEEL - Tori Amos (Sony BMG)
6 ERA RETUSZERA - Nosowska (QL! Music)
7 NA POCZATKU... - Trebunie-Tutki & Voo Voo-Nootki (Agora)
8 POKI JESTES - Maciek Silski (Sony BMG)
9 BOSSANOVA Z AUGUSTOWA - Basia Stepniak-Wilk i Andrzej Poniedzielski (Fonografika)
10 BOUNCING OFF CLOUDS - Tori Amos (SonyBMG)
Rozpoczęła się już czwarta strona wątku do głosowania, więc przypomnę raz jeszcze, że w tym tygodniu promujemy i głosujemy na LP3 na utwór Humanity - Scorpions.
1. BOSSANOVA Z AUGUSTOWA - Basia Stepniak-Wilk i Andrzej Poniedzielski
2. I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM - Sinead O'Connor
3. EASY RIDER - Hunter & Krzysztof Daukszewicz
4. HUMANITY - Scorpions (żebym znał wcześniej, tobym głosował wcześniej. Możecie na mnie liczyć w przyszłości)
5. MOTOREK - Grzegorz Turnau
6. ORDINARY DAY - Dolores O'Riordan
7. SING SING - Ultra Orange & Emanuelle (Kiedy się wreszcie przebije? Jak się nie da, to niech wyrzucą z zestawu i nie denerwują)
8. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
9. SUMMER WINE - Ville Vallo & Natalia Avelon
10. BUNNY - Ultra Orange & Emmanuelle (na próbę)
mateusz15 pisze:Mi się nie podoba na razie ta nowa propozycja Iry...Jak na ten zespół to wręcz słaba piosenka... Co się dziwić, jak premiere miał gdzies tydz temu na Rmfie No może się jeszcze przkonam
To wszystko usprawiedliwia, dla jakiego odbiorcy sa takie nagrania. Szkoda, bo na poczatku lat 90-tych Ira grała całkiem swieżo
Poprzednia płyta też była dobra, a Ikar to majstersztyk.
Jeszcze PS: W podpisach na forach i w grze Plemiona umieściłem sobie taki oto tekst:
Wspomóż akcję forum lp3, zarejestruj się i zagłosuj na Humanity - Scorpions na liście Trójki!
marsvolta pisze:Mi sie glosy Ady i mateusza15 nie podobaja chba kazdy wie dlaczego az 9 piosenek w pierwszej dziesiatce sie pokrywa a na dodatek nelly jest u mateusza na 12 i to jest dziwne.
I nie chce nikogo oskarzac dwa tekie same glosowania nastepuja jedno po drugim . Jaki jest tego prawdopodobienstwo. Na dodatek Ada ma tylko 13 postów
Czy ktos tu sprawdza ip jak nie to zaraz mozemy pobic rekord glosowania.
Jak już ktoś napisał, że może to rodzeństwo, ale bardziej bym obstawiał, że jest to para.
Może to rodzeństwo.
Może nie mają aż tak podobnego gustu do Ciebie, ale faktycznie pewne rzeczy mogą się powtarzać. Ja nie widzę w tym nic złego.