Nie znam tego utworu, ale sądząc po tym jak sobie radzi na Twojej liście, to pewnie zasługuje on na wypromowanie. Jestem jak najbardziej za, bo Petera Gabriela na liście nie było chyba już dawno...kajman pisze:Ciekawy punkt widzenia, chociaż nie do końca jestem pewien, czy słuszny. A tak z ciekawości, jak w tej kategorii traktujesz nową twarz Anjelique Kidjo w towarzystwie weterana Petera Gabriela?mrsap pisze:Moim zdaniem istotą tego naszego promowania nie jest promowanie kolejnych singli listowych weteranów, lecz wynajdywanie nowych rzeczy, które na liście jeszcze nie zaistaniały. Takie jest moje zdanie, ale może jestem w mniejszości...
Scorpionsów na liście nie było od baaaardzo dawna. Ja na przykład poznałem ten zespół dopiero po tym jak zobaczyłem jak świetnie radzi sobie "Wind Of Change" na różnych podsumowaniach.kajman pisze:I to jiuż jest kwestia dyskusji czy utwór weteranów jest dobry czy nie. Na mnie Humanity robi przeciętne, może trochę ponadprzeciętne wrażenie i sądzę, że to jest także przyczyna, dlaczego nie został zauważony.Robinson pisze:Mnie się wydaje, że promujemy nie tyle wykonawców co konkretne utwory. Można oczywiście promować średniawy utwór nieznanego wykonawcy, ale równie dobrze można promować dobry utwór weteranów jakimi są Scorpions, tym bardziej, że praktycznie nikt ich w Trójce nie gra. A jestem przekonany, że gdyby wszedł do poczekalni, to potem bez problemu dostałby się do 30-tki.
A więc dla mnie jest to coś zupełnie nowego. Natomiast Alanis Morissette pojawia się na liście regularnie i jej promować nie trzeba.