Działa

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
na przykład w piosence Cool Kids of Death pada słowo |panienka lekkich obyczajów| czyli słowo na K a wiadomo, że ludzie niepełnoletni nie używają takich słów. Stanowią one poważnie zagrożenie dla ich obyczajowości i zdrowia psychicznego, więc należy im uniemożłiwić dostęp do takich treści
No własnie, tak czujesz, ale tego nie wiesz. A zarazem piszesz, że to wiesz.
Tak, też mi się wydaje, że wiedzę muzyczną posiada bardzo dużą i potrafi ją przekazywać. Czy do listy się nadaje to zobaczymy po czasie, ale chyba lepszego kandydata do tego brak.santosz pisze: ↑pn maja 06, 2024 12:04 am ...
Metz idealnie nadaje się do takiej formuły, Zawsze miał największą chyba wiedzę ze wszystkich redaktorów trójkowych, znał konteksty, okoliczności, umiał przeprowadzać wywiady. Mnie kompletnie kupił swoimi audycjami jeszcze w starym dobrym RMFie w latach dziewięćdziesiątych.
Raczej skłaniałbym się by jednak prezentować całość listy, oczywiście te spadkowe w skrócie, jak to bywało wcześniej. A i chętnie usłyszałbym coś spoza i to o czym piszesz wydaje się dobrym pomysłem. Czy tak bedzie ?
O tym samym sobie pomyślałem, jest taka nadzieją choćby w poczatkach tej listy, że trochę tych przetasowań w czołówce będzie, no chyba, że szumsantosz pisze: ↑pn maja 06, 2024 12:04 am
Zestaw do głosowania uważam za dobry. Prócz Pearl Jamu nie ma praktycznie żadnych dinozaurów. Nie ma Gilmoura, Deep Purple, Knopflera, Depeszów. Nie ma też żadnych Lipnickich, Domagałów czy Zawiałowów, Nie wykluczam, że coś z tego będzie oczywiście dodane do zestawu, ale byłby to strzał w kolano, bo pewnie dani wykonawcy w znacznym stopniu przyczyniliby się do stagnacji na liście.
Nawet jeśli można się domyślić co będzie w ścisłej czołówce listy, to wciąż pozostaje sporo miejsc dla mniej oczywistych wykonawców i może się to ciekawie ułożyć.
DP ostatnio wydali "Portable Door". Natomiast Lipnicka i Domagała już od 2 miesięcy są na tych wszystkich listach (poza nową trójkową) z utworem "Nic za złe".
Akurat Deep Purple wydał ----> https://www.youtube.com/watch?v=bbwiEDD04CY
Wiesz bo Trójka (to radio co nie istnieje - słowa Manna) chce za wszelką siłę chce być inna... dalej niszowa... Czy ktoś zna Janka. (Janka z kropką)
jestem przyzwyczajony, że w trakcie listy jest lista a nie pierdoloty.. w LP3, w Radiostacji, w Wawa Z-Rock 50?, w TV 30 ton, w RMF.
i to jest kolejny problem, tego Radia co nadal nie istnieje...