BLONDE REDHEAD _ 23
w porownaniu z tym co pisal, a potem edytowal, Robinson lista powiekszyla sie jeszcze o Tadzia i teraz wyglada tak:
73 ku3a
72 tadzio3
71 Grycek
64 zbyszu
57 jotem3
54 stavanger
54 Yacy
46 Gary
45 nastoletni_duch
44 Tomekk
43 mrsap
38 jackal
33 kajman
29 Robinson
26 Martyr
25 piotreklp3
23 prz_rulez
21 Bodeczek
20 Miszon
19 Adameks
11 HERMMAN
4 JC
2 drwycior
0 jaszczomp
0 yeti
Teraz pytanie czy juz zamykamy liste i jesli ktos sie jeszcze zglosi to bedzie kierowany na koniec kolejki czy dajemy jeszcze kilka dni na zglaszanie sie chetnych do wspomozenia akcji? Ja bym dal czas do nastepnego piatku. Tak czy inaczej, nastepnym zglaszajacym bedzie tadzio3.
73 ku3a
72 tadzio3
71 Grycek
64 zbyszu
57 jotem3
54 stavanger
54 Yacy
46 Gary
45 nastoletni_duch
44 Tomekk
43 mrsap
38 jackal
33 kajman
29 Robinson
26 Martyr
25 piotreklp3
23 prz_rulez
21 Bodeczek
20 Miszon
19 Adameks
11 HERMMAN
4 JC
2 drwycior
0 jaszczomp
0 yeti
Teraz pytanie czy juz zamykamy liste i jesli ktos sie jeszcze zglosi to bedzie kierowany na koniec kolejki czy dajemy jeszcze kilka dni na zglaszanie sie chetnych do wspomozenia akcji? Ja bym dal czas do nastepnego piatku. Tak czy inaczej, nastepnym zglaszajacym bedzie tadzio3.
Ostatnio zmieniony ndz lip 22, 2007 10:31 pm przez ku3a, łącznie zmieniany 3 razy.
To znaczy, że na Blackfielda przyjdzie nam poczekać jeszcze tydzień dłużej.
Uważam, że powinniśmy zamknąć tą listę, a następnych dopisywać na końcu z jednym wyjątkiem. Mianowicie jeśli dana osoba, która się nie zgłosiła w terminie, głosowała co tydzień na proponowaną piosenkę uwidaczniając to przy głosowaniu na listę forumową, to wtedy mogłaby wejść na swoje miejsce wg. ilości głosowań na forumową.

Uważam, że powinniśmy zamknąć tą listę, a następnych dopisywać na końcu z jednym wyjątkiem. Mianowicie jeśli dana osoba, która się nie zgłosiła w terminie, głosowała co tydzień na proponowaną piosenkę uwidaczniając to przy głosowaniu na listę forumową, to wtedy mogłaby wejść na swoje miejsce wg. ilości głosowań na forumową.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Jestem podobnego zdania, dlatego np. JC powinien tu wejść automatycznie na listę.Gary pisze:Uważam, że powinniśmy zamknąć tą listę, a następnych dopisywać na końcu z jednym wyjątkiem. Mianowicie jeśli dana osoba, która się nie zgłosiła w terminie, głosowała co tydzień na proponowaną piosenkę uwidaczniając to przy głosowaniu na listę forumową, to wtedy mogłaby wejść na swoje miejsce wg. ilości głosowań na forumową.
rozumiem, że się właśnie zgłaszasz.zbyszu pisze:To były jakieś zapisy??? jakaś kolejka??? Dlaczego nic nie wiadomo???? Nie każdy czyta forum od deski do deski :-/ Tym bardziej, ze tytuł watku brzmi "23 - Blondie Redheat"...Cóż - ale i tak bedę wspomagał akcję. Wczesniej Blondie..., Scorpions, teraz Alanis...póxniej...

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Zgłoszony jestem chyba już od początku, bo cierpliwie głosuję na to co lansujemy. Ale zupełnie nei iem co i jak... Nieważne. Dzialam sobie dalej po swojemu.Gary pisze:rozumiem, że się właśnie zgłaszasz.zbyszu pisze:To były jakieś zapisy??? jakaś kolejka??? Dlaczego nic nie wiadomo???? Nie każdy czyta forum od deski do deski :-/ Tym bardziej, ze tytuł watku brzmi "23 - Blondie Redheat"...Cóż - ale i tak bedę wspomagał akcję. Wczesniej Blondie..., Scorpions, teraz Alanis...póxniej...
Do nasłuchania
Faktycznie nazwa tematu trochę myląca, ale z pewnością ku3a dopisze Cię do listy na miejscu wg. rankingu głosujących na listę forumową.zbyszu pisze:Zgłoszony jestem chyba już od początku, bo cierpliwie głosuję na to co lansujemy. Ale zupełnie nei iem co i jak... Nieważne. Dzialam sobie dalej po swojemu.Gary pisze:rozumiem, że się właśnie zgłaszasz.zbyszu pisze:To były jakieś zapisy??? jakaś kolejka??? Dlaczego nic nie wiadomo???? Nie każdy czyta forum od deski do deski :-/ Tym bardziej, ze tytuł watku brzmi "23 - Blondie Redheat"...Cóż - ale i tak bedę wspomagał akcję. Wczesniej Blondie..., Scorpions, teraz Alanis...póxniej...
Do nasłuchania

-
No tak, ciągle zapominam, że to pora urlopowa. Chyba sobie dopiero to uświadomię za jakieś 2 tygodnie jak sam się wybiorę na urlop.ku3a pisze:teraz, w okresie urlopowym, nawet czyjes 2-tygodniowe milczenie nie musi oznaczac, ze zrezygnowal ze wspierania akcji.

No to może ewentualnie za 2-3 tygodnie zweryfikować taką listę, jeśli niegłosujące osoby nie potwierdzą ponownie swego udziału?
-
Sam już to sugerowałem, ale yeti przepadł jak kamień w wodę, a chyba tylko on i admin mogą to zrobić.Miszon pisze:Wystarczyłoby chyba zmienić tytuł tematu i byłoby OK.
Yeti założył ten temat celem promocji tego konkretnego utworu, czyli "23", a ja pozwoliłem sobie na spore rozszerzenie tego pomysłu, co spowodowało, że tytuł przestał nawiązywać do tematyki tego wątku.
Zdaje się, że Kuba założy wkrótce nowy wątek w innym dziale i tam poda kolejność osób podających utwory.
Wtedy najwyżej na końcu tego wątku poda się link do tamtego nowego tematu, a tam będzie można ewentualnie dać odnośnik, że będzie to kontynuacja z tego wątku.
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Nie troch myląca, ale całkowicie myląca. Jaki ranking? O co chodzi?Gary pisze:zbyszu pisze:Gary pisze:Faktycznie nazwa tematu trochę myląca, ale z pewnością ku3a dopisze Cię do listy na miejscu wg. rankingu głosujących na listę forumową.
Rzeczywiście - warto wysłąc wiadomosci priv do uzytkowników. Kto się zglosi - ten bedzie uczestniczył.
Ja sam się dolaczylem do akcji, ale czytajac o tym z zwyczajnym wątku dotyczącym głosowania. Uznalem to za fajna ciekawostke
nie blonde redhead ale głosowanie forumowiczów
nie wsiakłem lecz żyję dalej..heheRobinson pisze:Sam już to sugerowałem, ale yeti przepadł jak kamień w wodę, a chyba tylko on i admin mogą to zrobić.Miszon pisze:Wystarczyłoby chyba zmienić tytuł tematu i byłoby OK.
Yeti założył ten temat celem promocji tego konkretnego utworu, czyli "23", a ja pozwoliłem sobie na spore rozszerzenie tego pomysłu, co spowodowało, że tytuł przestał nawiązywać do tematyki tego wątku.
Zdaje się, że Kuba założy wkrótce nowy wątek w innym dziale i tam poda kolejność osób podających utwory.
Wtedy najwyżej na końcu tego wątku poda się link do tamtego nowego tematu, a tam będzie można ewentualnie dać odnośnik, że będzie to kontynuacja z tego wątku.
przyznaję ze trochę sie pogubiłem w tym wszystkim. Dużo gadania zero działania . Ja głosuje bezposrednio na listę Trójki, nie wiem jakie jest przełozenie Lista forumowa a Lista Trojki? Jak sie głosuje na forumową??? kiedys próbowałem i nic z tego nie wyszło, a chciałbym bardzo chetnie zagłosować. Jeśli możemy coś wylansować ( no skorpions to chyba jest samowystarczalny) yto ja b. chetnie. tylko jak. Powtarzam ja głosuje bezposrednio ze strony Trójki. jak moge inaczej???