BLONDE REDHEAD _ 23

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

tak chyba powinno być. były już dwie tury i to by było nie fair w stosunku do tych którzy są oo początku i mogliby zostać wyprzedzenie przez spóźnialskich... :-)
ku3a

Post autor: ku3a »

w tym dziale nie jestem moderatorem, ale temat postaram sie zalozyc.
informacje o tym na co teraz chetni beda glosowac wrzuce niedlugo.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

No tym razem było blisko - Scorpionsi wylądowali w "Nieszczęśliwej 7".

Co tym razem???
ku3a

info w watku z aktualnym glosowaniem - tym razem wspomagamy "My Humps" - Alanis Morissette. Z gory dziekuje wszystkim, ktorzy poswieca swoj jeden cenny glos.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Tym razem My humps - Alanis Morissette:
teledysk

Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby nadal iść za ciosem i głosować też na Humanity - Scorpions:
teledysk
ku3a

w porownaniu z tym co pisal, a potem edytowal, Robinson lista powiekszyla sie jeszcze o Tadzia i teraz wyglada tak:

73 ku3a
72 tadzio3
71 Grycek
64 zbyszu
57 jotem3
54 stavanger
54 Yacy
46 Gary
45 nastoletni_duch
44 Tomekk
43 mrsap
38 jackal
33 kajman
29 Robinson
26 Martyr
25 piotreklp3
23 prz_rulez
21 Bodeczek
20 Miszon
19 Adameks
11 HERMMAN
4 JC
2 drwycior
0 jaszczomp
0 yeti

Teraz pytanie czy juz zamykamy liste i jesli ktos sie jeszcze zglosi to bedzie kierowany na koniec kolejki czy dajemy jeszcze kilka dni na zglaszanie sie chetnych do wspomozenia akcji? Ja bym dal czas do nastepnego piatku. Tak czy inaczej, nastepnym zglaszajacym bedzie tadzio3.
Ostatnio zmieniony ndz lip 22, 2007 10:31 pm przez ku3a, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
jotem3

Post autor: jotem3 »

jesli mogę - również chciałbym zapisać się do zabawy :-)
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

To znaczy, że na Blackfielda przyjdzie nam poczekać jeszcze tydzień dłużej. :wink:

Uważam, że powinniśmy zamknąć tą listę, a następnych dopisywać na końcu z jednym wyjątkiem. Mianowicie jeśli dana osoba, która się nie zgłosiła w terminie, głosowała co tydzień na proponowaną piosenkę uwidaczniając to przy głosowaniu na listę forumową, to wtedy mogłaby wejść na swoje miejsce wg. ilości głosowań na forumową.
JC

Post autor: JC »

Dopiero zauwazylem, ze zapisy sa w tym watku, zatem zglaszam swa chec uczestniczenia w "akcji" :wink: . Fajny pomysl. Moze warto byloby utworzyc odrebny post w tej sprawie dla przejrzystosci przekazu. Pewnie nie wszyscy formuowicze czytaja wszystkie posty.
Robinson

Gary pisze:Uważam, że powinniśmy zamknąć tą listę, a następnych dopisywać na końcu z jednym wyjątkiem. Mianowicie jeśli dana osoba, która się nie zgłosiła w terminie, głosowała co tydzień na proponowaną piosenkę uwidaczniając to przy głosowaniu na listę forumową, to wtedy mogłaby wejść na swoje miejsce wg. ilości głosowań na forumową.
Jestem podobnego zdania, dlatego np. JC powinien tu wejść automatycznie na listę.
ku3a

oddzielny watek w komentarzach do biezacych notowan chce stworzyc jak juz bedzie zamknieta pierwsza wersja listy uczestnikow.
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

To były jakieś zapisy??? jakaś kolejka??? Dlaczego nic nie wiadomo???? Nie każdy czyta forum od deski do deski :-/ Tym bardziej, ze tytuł watku brzmi "23 - Blondie Redheat"...Cóż - ale i tak bedę wspomagał akcję. Wczesniej Blondie..., Scorpions, teraz Alanis...póxniej...

Do nasłuchania
Awatar użytkownika
Gary

zbyszu pisze:To były jakieś zapisy??? jakaś kolejka??? Dlaczego nic nie wiadomo???? Nie każdy czyta forum od deski do deski :-/ Tym bardziej, ze tytuł watku brzmi "23 - Blondie Redheat"...Cóż - ale i tak bedę wspomagał akcję. Wczesniej Blondie..., Scorpions, teraz Alanis...póxniej...
rozumiem, że się właśnie zgłaszasz. :wink:
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

Gary pisze:
zbyszu pisze:To były jakieś zapisy??? jakaś kolejka??? Dlaczego nic nie wiadomo???? Nie każdy czyta forum od deski do deski :-/ Tym bardziej, ze tytuł watku brzmi "23 - Blondie Redheat"...Cóż - ale i tak bedę wspomagał akcję. Wczesniej Blondie..., Scorpions, teraz Alanis...póxniej...
Zgłoszony jestem chyba już od początku, bo cierpliwie głosuję na to co lansujemy. Ale zupełnie nei iem co i jak... Nieważne. Dzialam sobie dalej po swojemu.

Do nasłuchania
Awatar użytkownika
Gary

zbyszu pisze:
Gary pisze:
Zgłoszony jestem chyba już od początku, bo cierpliwie głosuję na to co lansujemy. Ale zupełnie nei iem co i jak... Nieważne. Dzialam sobie dalej po swojemu.

Do nasłuchania
Faktycznie nazwa tematu trochę myląca, ale z pewnością ku3a dopisze Cię do listy na miejscu wg. rankingu głosujących na listę forumową. :)
ku3a

dopisalem zanim zdazyles napisales :-).
moze rzeczywiscie lepiej od razu wrzucic nowy temat w poblize glosowania, tylko pytanie czy zamykamy pierwsza wersje listy. Co myslicie?
Robinson

Zastanawiam się, czy rzeczywiście wszyscy, którzy się wstępnie zgłosili, przyłączyli się do zabawy. Bo niektórzy chyba zamilkli i nie potwierdzali, że głosują na promowane utwory. Może jeszcze trzeba zweryfikować tą listę i wtedy uznać za zamkniętą?
ku3a

mozna sprobowac zweryfikowac, ale teraz, w okresie urlopowym, nawet czyjes 2-tygodniowe milczenie nie musi oznaczac, ze zrezygnowal ze wspierania akcji.
Robinson

ku3a pisze:teraz, w okresie urlopowym, nawet czyjes 2-tygodniowe milczenie nie musi oznaczac, ze zrezygnowal ze wspierania akcji.
No tak, ciągle zapominam, że to pora urlopowa. Chyba sobie dopiero to uświadomię za jakieś 2 tygodnie jak sam się wybiorę na urlop. :)
No to może ewentualnie za 2-3 tygodnie zweryfikować taką listę, jeśli niegłosujące osoby nie potwierdzą ponownie swego udziału?
JC

Post autor: JC »

Moze tak z grubej rury uderzyc i wyslac info do wszystkich na prv? Ci ktorzy beda zainteresowani to sie przylacza, a inni to potraktuja jako SPAM. Ale nie wiem, tak sie zastanawiam......
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Powinien być zrobiony oddzielny wątek do tej zabawy. Nie każdy trafi tutaj po tytule jaki widnieje. Sam dopiero ponad tydzien temu zerknąłem na ten wątek.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Wystarczyłoby chyba zmienić tytuł tematu i byłoby OK.
Robinson

Miszon pisze:Wystarczyłoby chyba zmienić tytuł tematu i byłoby OK.
Sam już to sugerowałem, ale yeti przepadł jak kamień w wodę, a chyba tylko on i admin mogą to zrobić.
Yeti założył ten temat celem promocji tego konkretnego utworu, czyli "23", a ja pozwoliłem sobie na spore rozszerzenie tego pomysłu, co spowodowało, że tytuł przestał nawiązywać do tematyki tego wątku.
Zdaje się, że Kuba założy wkrótce nowy wątek w innym dziale i tam poda kolejność osób podających utwory.
Wtedy najwyżej na końcu tego wątku poda się link do tamtego nowego tematu, a tam będzie można ewentualnie dać odnośnik, że będzie to kontynuacja z tego wątku.
Awatar użytkownika
zbyszu
Kontakt:

Gary pisze:
zbyszu pisze:
Gary pisze:Faktycznie nazwa tematu trochę myląca, ale z pewnością ku3a dopisze Cię do listy na miejscu wg. rankingu głosujących na listę forumową. :)
Nie troch myląca, ale całkowicie myląca. Jaki ranking? O co chodzi?

Rzeczywiście - warto wysłąc wiadomosci priv do uzytkowników. Kto się zglosi - ten bedzie uczestniczył.

Ja sam się dolaczylem do akcji, ale czytajac o tym z zwyczajnym wątku dotyczącym głosowania. Uznalem to za fajna ciekawostke
yeti

nie blonde redhead ale głosowanie forumowiczów

Post autor: yeti »

Robinson pisze:
Miszon pisze:Wystarczyłoby chyba zmienić tytuł tematu i byłoby OK.
Sam już to sugerowałem, ale yeti przepadł jak kamień w wodę, a chyba tylko on i admin mogą to zrobić.
Yeti założył ten temat celem promocji tego konkretnego utworu, czyli "23", a ja pozwoliłem sobie na spore rozszerzenie tego pomysłu, co spowodowało, że tytuł przestał nawiązywać do tematyki tego wątku.
Zdaje się, że Kuba założy wkrótce nowy wątek w innym dziale i tam poda kolejność osób podających utwory.
Wtedy najwyżej na końcu tego wątku poda się link do tamtego nowego tematu, a tam będzie można ewentualnie dać odnośnik, że będzie to kontynuacja z tego wątku.
nie wsiakłem lecz żyję dalej..hehe
przyznaję ze trochę sie pogubiłem w tym wszystkim. Dużo gadania zero działania . Ja głosuje bezposrednio na listę Trójki, nie wiem jakie jest przełozenie Lista forumowa a Lista Trojki? Jak sie głosuje na forumową??? kiedys próbowałem i nic z tego nie wyszło, a chciałbym bardzo chetnie zagłosować. Jeśli możemy coś wylansować ( no skorpions to chyba jest samowystarczalny) yto ja b. chetnie. tylko jak. Powtarzam ja głosuje bezposrednio ze strony Trójki. jak moge inaczej???
ODPOWIEDZ