gioconda2 pisze: ↑pt lut 16, 2024 7:28 pm
To raczej Twój styl życia, odżywiania się, wybór z innych pobudek niż religijne.
Post to rezygnacja z czegoś co się lubi, smakuje, a się umartwiasz i rezygnujesz.
I ma to szerszy zasięg niż mięso, bo np. dla mnie największym bólem jest rezygnacja z czekoladek. Nawet jednodniowa.
Dla kogoś innego może to być rezygnacja z papierosów, słuchania muzyki itd.
Dla mnie rezygnacja z piwa trwała rok. Teraz czasem potrwa miesiąc, dwa miesiące. Dłuższego okresu bez choćby jednego piwa brak.
Cześć
W oczekiwaniu na wyniki dzisiejszej Listy, pozdrawiam i trzymam kciuki za dzisiejszego Debiutanta w prowadzeniu
Znam te nerwy przed debiutem, ale uwierz, że prowadzenie ForaListy to duża frajda i tak to potraktuj
A co do kajmana i jego "fiutów", to jego sprawa jak zapisuje tytuły i jak widać nie przeszkadza mu, że przez jego zapisy utwory tracą punkty. Wiem że to może być dla postronnych denerwujące, ale taki już kajmana urok
Witam serdecznie z południa Podlasia, skąd po raz pierwszy przedstawiamy TF-LP i dosłownie za chwilę rozpocznę prezentację podsumowania 193. Notowania naszej listy.
Jak ktoś rozpozna co jest na tym zdjęciu w prawym dolnym rogu (poza żubrami), otrzyma ode mnie specjalną dedykację (pytanie jest dosyć trudne, ale może komuś się uda).
A pogoda u mnie zupełnie nie jak na biegunie zimna w połowie lutego, bowiem mam tu +10 stopni i zero śniegu. No ale też trzeba przyznać, że prawdziwego bieguna zimna, czyli Suwalszczyzny, to ode mnie jest jeszcze około 200 km.
Mi się lepiej prowadzi na głodniaka
ale skoro jesz, to masz spokój i stres debiutanta Cię omija
Cześć
A w prawym dolnym rogu jest Twoja posiadłość jeszcze dostojniejsza niż Port Royal
gioconda2 pisze: ↑pt lut 16, 2024 8:53 pm
chyba tak, ja to wyniki widziałam na portalu plotkarskim w artykule na temat kto w co był ubrany
Ja to nawet jednym okiem zerkałem na transmisję, a liczyłem że to Dawid Tyszkowski zgarnie ten debiut.
lady pisze: ↑pt lut 16, 2024 8:54 pm
Kingfish chyba powoli udaje się na wakacje Ale może jeszcze wróci, a jak nagra kiedyś coś bardziej bluesowego to mu nawet w tym pomogę
Jak to będzie zadziorny bluesior, to i ja mogę pomóc.
lady pisze: ↑pt lut 16, 2024 8:57 pm
że dobrze, iż dzisiaj nie słucham
Ten Dawid jakoś furory u nas nie robi, chociaż ma szczęście że wrócił.
Jedna nowość lekko bluesująca, a druga dyskotekująca i wyszło mi tak że ta druga była mnie ciut wyżej (ale obie poza punktami).
To już końcówka w gronie oczekujących na miano przeboju, która jest wyraźną strefą awansów, w tym gronie też debiutuje stary (ale czy dobry) Billy.
Aż dwie Plotki dopchały się do Poczekalni, to czy aby nie za dużo?