Mnie się ani podoba, ani nie podoba. Raczej z dużej chmury mały deszcz.Artur pisze: pt paź 15, 2021 7:08 pm Ja słucham nowej Adele i nie wiem co myśleć. Chyba czuję rozczarowanie.
Chyba najgorzej jak się ma oczekwiania, tylko za nazwisko
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Mnie się ani podoba, ani nie podoba. Raczej z dużej chmury mały deszcz.Artur pisze: pt paź 15, 2021 7:08 pm Ja słucham nowej Adele i nie wiem co myśleć. Chyba czuję rozczarowanie.
To będą głosy na zgłaszane przez siebie piosenki i będzie pat. Może głosowanie na trzy utwory (najlepiej z kolejnością).
Hej hej

Gunsi byliby nie gorsi.lady pisze: pt paź 15, 2021 7:46 pm Szkoda, że Zalewski nie wie, że "na apatię" najlepsze jest AC/DC i go przeskoczył
Dlatego bardzo potrzebne są Twoje głosykajman pisze: pt paź 15, 2021 7:56 pm Z jednej strony coś mnie cieszy, z drugiej smuci, bo za tydzień będzie ciężko.

Ale ja pisałem o tym, co pojawia się na 30, a temu nie kibicujesz.
Nieważne na co, ważne że głosujeszkajman pisze: pt paź 15, 2021 8:03 pm Ale ja pisałem o tym, co pojawia się na 30, a temu nie kibicujesz.
Od początku nie lubiłem tego kawałka a dziś znielubiłem go podwójnie
Czekam na 2024, żeby zgłosić go do naszego TWC.jollyroger72 pisze: pt paź 15, 2021 8:08 pm Od początku nie lubiłem tego kawałka a dziś znielubiłem go podwójnie
Taak, ale może jakiegoś bluesiora kiedyś wesprzeszkajman pisze: pt paź 15, 2021 8:09 pm Przecież wspieram Gunsów, Pioruny i dwie Grety. Jedna pewnie zadebiutuje, a druga może się odbije.